Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στις Διεθνείς Πανεπιστημιακές Κατατάξεις

Το UNIC κατατάσσεται από τον παγκόσμιο οργανισμό QS World University Rankings, στον αριθμό 91 στην Περιφέρεια Αναδυόμενης Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (EECA)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι το μοναδικό ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Κύπρο που κατατάσσεται από έναν από τους κύριους παγκόσμιους οργανισμούς πανεπιστημιακών κατατάξεων.

Η υψηλού επιπέδου τριτοβάθμια εκπαίδευση, που παρέχει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, έχει πρόσφατα αναγνωριστεί από τον παγκόσμιο οργανισμό QS World University Rankings, ο οποίος το τοποθετεί ανάμεσα στα 100 κορυφαία πανεπιστήμια στην Περιφέρεια Αναδυόμενης Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (EECA), για το 2019.

Στην εν λόγω περιοχή λειτουργούν περίπου 1,800 πανεπιστήμια, από τα οποία τα 300 αξιολογήθηκαν ως τα καλύτερα, με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να καταλαμβάνει την 91η θέση ανάμεσά τους. Η περιοχή απαρτίζεται από 26 χώρες (μεταξύ τους η Ρωσία, η Τσεχία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Κροατία, η Ρουμανία, η Εσθονία, η Λιθουανία, η Τουρκία, η Ουκρανία), και χαρακτηρίζεται από την πλέον δυναμική ανάπτυξη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Οι Εγγραφές Είναι Ανοικτές

Εγγραφείτε για να ξεκινήσετε την αίτηση και τη διαδικασία εισδοχής σας!
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Πανεπιστημιακές Κατατάξεις (κυπριακά πανεπιστήμια)