Ξεναγήσεις στην Πανεπιστημιούπολη

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει ξεναγήσεις στην πανεπιστημιούπολη

Εξασφάλισε τη συμμετοχή σου και ανακάλυψε τη σύγχρονη πανεπιστημιούπολη UNIC City

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες να δηλώσουν συμμετοχή σε μια από τις ξεναγήσεις που διοργανώνει το Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών στη σφύζουσα από ζωή πανεπιστημιούπολη μας.

Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19), όπως αυτά καθορίζονται από το Υπουργείο Υγείας. Έμπειρο προσωπικό του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα σας ξεναγήσει στην πανεπιστημιούπολη UNIC City, που αποτελείται από 20 νεόκτιστα ή/και ανακαινισμένα κτήρια που βρίσκονται στην πολυσύχναστη περιοχή της Έγκωμης, στη Λευκωσία.

Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά (με εξαίρεση τις δημόσιες αργίες και τα Σαββατοκύριακα) τις ακόλουθες ώρες: 9:30-10:30, 11:00-12:0015:30-16:30 και 17:00-18:00, σε ομάδες των 9 ατόμων και θα έχουν διάρκεια περίπου 1 ώρα. Σημείο συνάντησης είναι η Υποδοχή στο ισόγειο του κτηρίου Europa.

Επόμενες ξεναγήσεις

  • Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά (με εξαίρεση τις δημόσιες αργίες και τα Σαββατοκύριακα) τις ακόλουθες ώρες: 9:30-10:30, 11:00-12:0015:30-16:30 και 17:00-18:00

  • Γλώσσα ξενάγησης: Ελληνικά και Αγγλικά

  • Σημείο συνάντησης: Υποδοχή κτηρίου Europa, Κεντρικό Κτήριο Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Ισόγειο.

Σημαντική Σημείωση

Η παρουσία του Safe Pass κατά την είσοδό σας σε οποιοδήποτε κτήριο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι υποχρεωτική. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια της ξενάγησης.

Η συνοδεία από γονέα/κηδεμόνα είναι υποχρεωτική για όσους δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Σε περίπτωση στενής επαφής με κάποιον που διαγνώστηκε με νόσο του κορωνοϊού (COVID-19) ή σε περίπτωση που αναπτύξετε συμπτώματα κορωνοϊού, παρακαλούμε όπως προχωρήσετε άμεσα σε ακύρωση της ξενάγησή σας και προβείτε σε νέα κράτηση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] τουλάχιστον 14 ημέρες μετά την εμφάνιση των συμπτωμάτων.