Πόροι και Υλικοτεχνική Υποδομή

Πιστό στη φιλοσοφία του για σφαιρική εκπαίδευση, και λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές και συλλογικές ανάγκες των σπουδαστών του, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στοχεύει στη διαρκή αναβάθμιση των εκπαιδευτικών του πόρων και της υλικοτεχνικής του υποδομής.

Γνωστικοί Πόροι

Η αποστολή της Βιβλιοθήκης είναι να δημιουργήσει και να στηρίξει ένα αξιόπιστο περιβάλλον πληροφόρησης, μέσα από στρατηγικές και μηχανισμούς που διευκολύνουν τη διάδοση της παγκόσμιας επιστημονικής γνώσης, τη μάθηση και την έρευνα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας καθώς και στην ευρύτερη κοινωνία.

VIEW PAGE

Υποδομές Εργαστηρίων

Μέσα από τις συνεχείς επενδύσεις μας σε υποδομές στην πανεπιστημιούπολη την τελευταία δεκαετία, και χάρη στη δέσμευσή μας για τεχνολογική πρόοδο, τα εργαστήριά μας έχουν εξελιχθεί σε καινοτόμους χώρους, με πόρους και εγκαταστάσεις αιχμής, που υποστηρίζουν τη διδασκαλία και την έρευνα.

VIEW PAGE

Υποδομές Πληροφορικής

Οι υποδομές πληροφορικής του Πανεπιστημίου παρέχουν σύνδεση υψηλής ταχύτητας σε κατάλληλες υπηρεσίες διαδικτύου μέσα από μια σειρά τοπικών δικτύων υψηλών επιδόσεων (LAN), χρησιμοποιώντας 1GB σκελετό χτισμένο με καλώδια χαλκού και οπτικές ίνες.

VIEW PAGE

Εστιατόρια & Καφετέριες

Στις καφετέριες της πανεπιστημιούπολης μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα ή έναν καφέ κάθε στιγμή, μόνος ή με φίλους.

VIEW PAGE

UFIT Fitness Centre

The University’s recently constructed UFIT Fitness Centre is a leading gym in Cyprus, offering students excellent services under the professional guidance of health and sports science specialists.

VIEW PAGE