Στήριξη Διεθνών Φοιτητών

Οι φοιτητές από ΗΠΑ και Καναδά, μέσω προγράμματος ανταλλαγής Global Semesters, θα πρέπει να συμβουλεύονται τηνιστοσελίδα Global Semesters

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας φιλοξενεί φοιτητές από όλο τον κόσμο σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, καλωσορίζοντας πληθώρα φοιτητών από κάθε γωνιά της γης κάθε χρόνο. Με φοιτητές από 70 και πλέον χώρες, πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πολιτισμικά πιο ποικιλόμορφη φοιτητική κοινότητα στην Κύπρο.

Το UNIC φροντίζει για την ομαλή ένταξη των διεθνών φοιτητών στη νέα πανεπιστημιακή ζωή.

Κάθε Σεπτέμβριο, διοργανώνεται το ετήσιο πρόγραμμα προσανατολισμού, διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων, με στόχο την ομαλή εισαγωγή των νέων εισερχόμενων φοιτητών στο Πανεπιστήμιο και την Κύπρο. Το πρόγραμμα παρέχει πληροφορίες για τη ζωή στην πανεπιστημιούπολη, τα προγράμματα σπουδών και τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα εξοικείωσης με την πανεπιστημιούπολη, και τη δημιουργία ενός δικτύου επαφών με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και θα σας συντροφεύσουν στην πορεία σας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Με το ξεκίνημα του ακαδημαϊκού έτους, θα ενταχθείτε στη διεθνή κουλτούρα του UNIC, που περιλαμβάνει καθηγητές απ’ όλο τον κόσμο, ακαδημαϊκές συνεργασίες με διεθνή εκπαιδευτικά ιδρύματα, συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus, και πολυάριθμους πολιτισμικούς και εθνικούς ομίλους· γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας τιμά και προωθεί την ποικιλομορφία του.

Πέραν από την πανεπιστημιούπολη, η Κύπρος είναι διεθνής ειχειρηματικός και τουριστικός κόμβος, με ένα πολυσύνθετο και φιλόξενο περιβάλλον, που κατέχει την 5 η θέση στην κατάταξη των καλύτερων χωρών για μετεγκατάσταση στον κόσμο.