Διεθνείς Φοιτητές

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας φιλοξενεί φοιτητές από όλο τον κόσμο σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, καλωσορίζοντας πληθώρα φοιτητών από κάθε γωνιά της γης κάθε χρόνο.

Με φοιτητές από 70 και πλέον χώρες, πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πολιτισμικά πιο ποικιλόμορφη φοιτητική κοινότητα στην Κύπρο.

Το UNIC φροντίζει για την ομαλή ένταξη των διεθνών φοιτητών στη νέα πανεπιστημιακή ζωή. Με το ξεκίνημα του ακαδημαϊκού έτους, θα ενταχθείτε στη διεθνή κοινότητα και κουλτούρα του UNIC, που περιλαμβάνει καθηγητές απ’ όλο τον κόσμο, ακαδημαϊκές συνεργασίες με διεθνή εκπαιδευτικά ιδρύματα, συμμετοχή στο πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus, και πολυάριθμους πολιτισμικούς ομίλους. Πέραν από τη φοιτητική ζωή στην πανεπιστημιούπολη, η Κύπρος είναι διεθνής επιχειρηματικός και τουριστικός κόμβος, με ένα πολυσύνθετο και φιλόξενο περιβάλλον. Παράλληλα, η Κύπρος κατέχει την 1η θέση ως η πιο ασφαλής χώρα για φοιτητές στον κόσμο, και κατέχει επίσης την 5η θέση στην κατάταξη των καλύτερων χωρών για μετεγκατάσταση στον κόσμο.