Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το Μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο σε Αριθμό Φοιτητών στην Κύπρο και το Μεγαλύτερο
στη Νότια Ευρώπη με Κύρια Γλώσσα Διδασκαλίας την Αγγλική

Πληροφορίες

Το Πλεονέκτημα του UNIC

1. Ακαδημαϊκή Αριστεία

Ακαδημαϊκή Αριστεία

Το UNIC έχει συμβάλει στη διεθνοποίηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή. Τα ακαδημαϊκά μας προγράμματα προσανατολίζονται στις ανάγκες του παγκόσμιου χώρου εργασίας, με ιδιαίτερη έμφαση στο ταχέως μεταβαλλόμενο τεχνολογικό περιβάλλον.

Προγραμματα Σπουδων

2. Ερευνητικό Έργο

Ερευνητικό Έργο

Ο  ερευνητικός στόχος του UNIC  για το 2020 προσανατολίζεται σε μεγαλύτερα, διεπιστημονικά ερευνητικά έργα, τα οποία αφορούν κυρίως τομείς της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, όπως Blockchain, Τεχνητή Νοημοσύνη και Επαυξημένη/Εικονική Πραγματικότητα.

Ερευνητικα Εργα

3. Φοιτητική Εμπειρία

Φοιτητική Εμπειρία

Το UNIC City, η σφύζουσα από ζωή πανεπιστημιούπολή μας, είναι μια από τις πιο δυναμικές και ελκυστικές αστικές πανεπιστημιουπόλεις της Μεσογείου, με 20 σύγχρονα πανεπιστημιακά κτήρια και περισσότερα από 70 εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες σε κοντινή απόσταση.

Δειτε το UNIC City

“Το να αφήσω τις ΗΠΑ και να εγγραφώ σε μια Ιατρική Σχολή στην Κύπρο, ήταν μια απ’ τις πιο συναρπαστικές αποφάσεις που έχω πάρει, και μια απ’ τις καλύτερες. Το πρόγραμμα είναι διεθνές από κάθε άποψη, καθώς οι περισσότεροι συμφοιτητές μου προέρχονται από το ΗΒ, Καναδά, Αυστραλία, Ισραήλ, Λίβανο, Ιταλία, ΗΠΑ… Για μένα, το ότι μπορώ να επιστρέψω στις ΗΠΑ για την κλινική μου κατάρτιση, έκανε το πρόγραμμα ιδιαίτερα ελκυστικό.”

Karine De Souza, Ιατρική - Τάξη του 2019, ΗΠΑ