Μηχανική Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

(BSc, 4 έτη)

Διάρκεια Σπουδών

4 έτη

Τίτλος Σπουδών

Πτυχίο στην Μηχανική Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Επίπεδο Τίτλου Σπουδών

Πτυχίο (1ος Κύκλος Σπουδών)

Γλώσσα Διδασκαλίας

Αγγλική

Μέθοδος Φοίτησης

Πλήρης ή Μερική Φοίτηση

Ελάχιστες Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες (ECTS)

240

Πληροφορίες

Μηχανική Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (BSc, 4 έτη)

Διάρκεια Σπουδών 4 έτη
Τίτλος Σπουδών Πτυχίο στην Μηχανική Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Επίπεδο Τίτλου Σπουδών Πτυχίο (1ος Κύκλος Σπουδών)
Γλώσσα Διδασκαλίας Αγγλική
Μέθοδος Φοίτησης Πλήρης ή Μερική Φοίτηση
Ελάχιστες Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες (ECTS) 240

Πληροφορίες

Περιγραφή Προγράμματος

Το Πτυχίο Μηχανικού Υπολογιστών έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους φοιτητές να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στον τομέα είτε ως επαγγελματίες Μηχανικοί είτε να συνεχίσουν σε περαιτέρω προχωρημένες μεταπτυχιακές σπουδές σε επίπεδο μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου. Τα κύρια μαθήματα μηχανικής του προγράμματος περιέχουν, εκτός από θεωρία και θεμελιώδεις αρχές, στοιχεία ανάλυσης και σχεδιασμού, καθώς και την απαραίτητη εργαστηριακή πρακτική.

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους φοιτητές με την απόκτηση θεμελιώδους κατανόησης σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων στη Μηχανική Υπολογιστών καθώς και προηγμένες γνώσεις και σε βάθος κατανόηση τουλάχιστον ενός από τους τομείς εξειδίκευσης του κλάδου. Το πρόγραμμα βασίζεται στις βασικές γνώσεις των μαθηματικών, της φυσικής και της τεχνολογίας υπολογιστών, προσφέροντας εξειδικευμένες γνώσεις στους τομείς των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, των τηλεπικοινωνιών, των μικροεπεξεργαστών, του VLSI, των δικτύων υπολογιστών, των ενσωματωμένων συστημάτων, των βάσεων δεδομένων, της μηχανικής λογισμικού και πολλών άλλων. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν μαθήματα επιλογής σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους από δύο θεματικές περιοχές:

  • Συστήματα και Δίκτυα Υπολογιστών
  • Μηχανική Λογισμικού και Εφαρμογές

Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές αποκτούν εκτεταμένη πρακτική εργαστηριακή εμπειρία στο σχεδιασμό λύσεων υλικού και λογισμικού υπολογιστών με εφαρμογές σε πραγματικά προβλήματα, καθώς και θεμελιώδη διεπιστημονική γνώση για μια πιο επιτυχημένη και ανταποδοτική καριέρα. Με την ολοκλήρωση των σπουδών, οι απόφοιτοι έχουν αναπτύξει την ανεξάρτητη σκέψη καθώς και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων για την αντιμετώπιση πραγματικών προβλημάτων Μηχανικής Υπολογιστών. Αναπτύσσουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν αποτελεσματικά τεχνικές ιδέες μέσω προφορικών παρουσιάσεων και γραπτών αναφορών. Επιπλέον, το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματιών με γνώσεις πέρα ​​από την επιστήμη και τη μηχανική, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων και των ανθρωπιστικών επιστημών. Οι απόφοιτοι Μηχανικοί Υπολογιστών διαθέτουν προηγμένες δεξιότητες προγραμματισμού λογισμικού και σχεδίασης υλικού που είναι απαραίτητες για την ανάλυση και το ανάπτυξη συστημάτων υπολογιστών και είναι πλήρως προετοιμασμένοι είτε για ένταξη τους στην αγορά εργασίας στον τομέα, είτε για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές.

Το πρόγραμμα είναι πλήρως αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, καθώς επίσης και από το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ)  που αποτελεί τον τοπικό φορέα αναγνώρισης επαγγελματικών δικαιωμάτων για μηχανικούς. Η αναγνώριση αυτή διασφαλίζει ότι οι απόφοιτοί μας μπορούν να εγγραφούν ως και να ασκήσουν το επάγγελμα του μηχανικού στην Κύπρο. Το πρόγραμμα συμμορφώνεται με τις ακαδημαϊκές οδηγίες που ορίζονται από διεθνείς φορείς πιστοποίησης, όπως για παράδειγμα το Συμβούλιο Αναγνώρισης για την Μηχανική και την Τεχνολογία (ABET) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περιλαμβάνει έναν σημαντικό αριθμό υποχρεωτικών μαθημάτων και μαθημάτων επιλογής, θεωρητικής και εφαρμοσμένης φύσης που συνθέτουν ένα ποικιλόμορφο πρόγραμμα σπουδών και συμβάλλουν στη θεμελίωση ενός ευρέος φάσματος δεξιοτήτων για θέσεις σταδιοδρομίας στον ακαδημαϊκό τομέα και στην βιομηχανία.

Επιπροσθέτως, όπως όλα τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, είναι πιστοποιημένο από τον Κυπριακό Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (Δ.Ι.Π.Α.Ε.).

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι αναγνωρισμένο από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) της Ελλάδος ως ομοταγές Πανεπιστήμιο ως προς τα Ελληνικά Α.Ε.Ι., ενώ οι τίτλοι σπουδών αποφοίτων του έχουν τύχει αναγνώρισης από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Επαγγελματικά Προφίλ Αποφοίτων με Παραδείγματα

Οι απόφοιτοι Μηχανικοί Ηλεκτρονικών Υπολογιστών μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις αποκτηθείσες τεχνικές γνώσεις και αναλυτικές δεξιότητες για να προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις σε προβλήματα μηχανικής. Οι Μηχανικοί Υπολογιστών μπορούν να εργαστούν τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Οι πιθανές ευκαιρίες απασχόλησης περιλαμβάνουν επαγγελματική σταδιοδρομία σε:

  • εταιρείες αυτοματισμού όπου προγραμματίζουν υπολογιστές και μικροελεγκτές για συγκεκριμένες εφαρμογές,
  • εταιρείες πληροφορικής όπου αναλύουν τις ανάγκες των χρηστών και να σχεδιάζουν συστήματα υπολογιστών για συγκεκριμένες εφαρμογές,
  • εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού ως προγραμματιστές/μηχανικοί λογισμικού,
  • εταιρείες υλικού υπολογιστών όπου σχεδιάζουν αρχιτεκτονικές και δίκτυα υπολογιστών,
  • μεγάλες εταιρείες ως μηχανικοί πληροφορικής ή/και δικτύων,
  • εταιρείες τηλεπικοινωνιών όπου σχεδιάζουν και να παρακολουθούν τηλεπικοινωνιακά συστήματα μεγάλης κλίμακας,
  • βιομηχανία ηλεκτρονικών όπου σχεδιάζει κυκλώματα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά gadget, τηλεοράσεις, κάμερες, συσκευές ψυχαγωγίας κ.λ.π.,
  • εταιρείες που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν αλγόριθμους για τη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας και της απόδοσης των εφαρμογών μηχανικής,
  • μεγάλες, πολυεθνικές εταιρείες ως σύμβουλοι στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, των ημιαγωγών, των ηλεκτρονικών και των δικτύων,
  • στρατό, ναυτικό και εταιρείες ανάπτυξης αμυντικών συστημάτων,
  • λύκεια ως καθηγητές τεχνολογίας και πληροφορικής.

Πρόσβαση σε Περαιτέρω Μελέτες

Μετά την ολοκλήρωση του Πτυχίου στην Μηχανική Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να διευρύνουν και να εμβαθύνουν τα ακαδημαϊκά τους προσόντα και δεξιότητες ακολουθώντας μεταπτυχιακές σπουδές (Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό) στον ίδιο ή συναφή κλάδο σπουδών στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

Ακαδημαϊκή Εισδοχή

Το ελάχιστο κριτήριο εισδοχής στα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών είναι το αναγνωρισμένο Απολυτήριο Λυκείου ή άλλο διεθνώς αναγνωρισμένο ισοδύναμο προσόν. Οι φοιτητές/τριες με βαθμό απολυτηρίου χαμηλότερο  από  7.5/10 ή 15/20 ή ισοδύναμο ανάλογα με το σύστημα βαθμολόγησης της χώρας έκδοσης του απολυτηρίου,  λαμβάνουν, κατά το πρώτο έτος των σπουδών τους, επιπρόσθετη  ακαδημαϊκή καθοδήγηση και παρακολούθηση.

Επαρκής Γνώση Αγγλικής Γλώσσας

Οι ελάχιστες απαιτήσεις γνώσης της αγγλικής γλώσσας για εγγραφή στα προγράμματα σπουδών αναγράφονται πιο κάτω. Οι φοιτητές/τριες που δεν κατέχουν κάποιο από τα πιο κάτω πιστοποιητικά ή τους ελάχιστους βαθμούς και κατέχουν IELTS με 4.5 και άνω, θα πρέπει να παρακαθήσουν τις κατατακτήριες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας του Πανεπιστημίου – NEPTON (χωρίς χρέωση) και, αν κριθεί αναγκαίο, να παρακολουθήσουν υποστηρικτικά μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

  • TOEFL – 525 και άνω
  • Computer-based TOEFL – 193 και άνω
  • Internet-based TOEFL – 80 και άνω
  • IELTS – 6 και άνω
  • Cambridge Exams [First Certificate] – B και άνω
  • Cambridge Exams [Proficiency Certificate] – C και άνω
  • GCSE English Language “O” Level – C και άνω
  • Michigan Examination of Proficiency in English (CaMLA) – Pass
  • Pearson PTE General – Level 3 και άνω
  • KPG (The Greek Foreign Language Examinations for the State Certificate of Language Proficiency) – Level B2 και άνω
  • Anglia – Level B2 και άνω
  • IEB Advances Programme English – Pass
  • Examination for the Certificate of Proficiency in English (ECPE) Michigan Language Assessment by: Cambridge Assessment English & University of Michigan – 650 average score for ALL skills και άνω.

Η αξιολόγηση του μαθήματος αποτελείται συνήθως από μια τελική εξέταση και συνεχή αξιολόγηση. Η συνεχής αξιολόγηση μπορεί να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, συμμετοχή στην τάξη, κατ’οίκον εργασίες, εργαστηριακές ασκήσεις, διαγωνίσματα, ενδιάμεση εξέταση, και εργασία εξαμήνου.

Η βαθμολογία υπολογίζεται βάσει του βάρους της τελικής εξέτασης και της συνεχούς αξιολόγησης πολλαπλασιασμένα με την  αριθμητική βαθμολογία του φοιτητή σε αυτές τις δύο αξιολογήσεις. Με βάση την βαθμολογία των μαθημάτων υπολογίζεται ο μέσος βαθμός του εξάμηνου (GPA) ενός φοιτητή καθώς και ο γενικός μέσος όρος (CPA).

Ο φοιτητής πρέπει να συμπληρώσει 240 ECTS καθώς και όλες τις απαιτήσεις του προγράμματος.

Ο ελάχιστος απαιτούμενος γενικός βαθμός (CPA) είναι 2.0. Παρά το γεγονός ότι με βαθμολόγηση με ‘D-’ στο μάθημα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς, ο απαιτούμενος μέσος όρος είναι το ‘C’ για να επιτευχθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος γενικός βαθμός (CPA) ίσος με 2.0.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

  1. Επιδείξουν ισχυρό υπόβαθρο σε θεμελιώδεις τομείς των μαθηματικών, όπως ο απειροστικός λογισμός, η γραμμική άλγεβρα και τα διακριτά μαθηματικά, η επιστήμη, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής και της μηχανικής, γνώση πιθανοτήτων και στατιστικών που ισχύουν για τη μηχανική υπολογιστών. Ικανότητα εφαρμογής αυτής της γνώσης για την επίλυση προβλημάτων μηχανικής.
  2. Αποδείξουν ένα εύρος γνώσεων σε βασικούς τομείς της Μηχανικής Υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών κυκλωμάτων, ψηφιακών και αναλογικών ηλεκτρονικών, αριθμητικών μεθόδων, σημάτων και συστημάτων, επεξεργασίας σήματος, μικροεπεξεργαστών, οργάνωσης και αρχιτεκτονικής υπολογιστών, επικοινωνίας δεδομένων και δικτύων υπολογιστών, προγραμματισμού, ανάλυσης και σχεδίασης συστημάτων, δομές δεδομένων και λειτουργικά συστήματα.
  3. Επιδείξουν εις βάθος γνώση και τεχνική εμπειρογνωμοσύνης σε τουλάχιστον έναν από τους εξειδικευμένους τομείς συστημάτων και δικτύων υπολογιστών και τεχνολογίας λογισμικού και εφαρμογών.
  4. Διαθέτουν ευρεία εκπαίδευση απαραίτητη για την κατανόηση του αντίκτυπου των λύσεων μηχανικής στο παγκόσμιο οικονομικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό πλαίσιο.
  5. Προσδιορίσουν, διαμορφώσουν και επιλύσουν προβλήματα μηχανικής χρησιμοποιώντας τεχνικές, δεξιότητες, δημιουργική σκέψη και σύγχρονα μηχανικά εργαλεία που είναι απαραίτητα για την πρακτική της μηχανικής.
  6. Δείξουν προηγμένες γνώσεις βασικών υπολογιστών και ηλεκτρονικών διατάξεων και τη χρήση τους σε αναλογικά και ψηφιακά κυκλώματα και ικανότητα σχεδιασμού συστημάτων, διατάξεων ή διεργασιών ώστε να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες.
  7. Αναπτύσσουν και χρησιμοποιούν μοντέλα για την ανάλυση και το σχεδιασμό διατάξεων και συστημάτων, και σχεδίασης, πραγματοποίησης και αντιμετώπισης προβλημάτων εργαστηριακής φύσεως που αφορούν σε τεχνολογία μηχανικής, ανάλυσης και ερμηνείας δεδομένων.
  8. Εφαρμόζουν γνώσεις και αναλυτικά εργαλεία για την επίλυση προβλημάτων μηχανικής.
  9. Λειτουργούν σε μια διεπιστημονική ομάδα και να ενεργεί αποτελεσματικά σε ηγετικούς ρόλους.
  10. Επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε σύγχρονα ζητήματα ώστε να κατανοούν τη σημασία της επίδρασης των οικονομικών, κοινωνικών και ηθικών συνθηκών στο σχεδιασμό και την εφαρμογή της μηχανικής.
  11. Μεταφέρουν τεχνικές έννοιες και ιδέες αποτελεσματικά.
  12. Αναγνωρίζουν την ανάγκη και την ικανότητα συμμετοχής στη δια βίου μάθηση

Section: A Major Requirements

ECTS: Min. 140 Max. 140

Course ID Course Title ECTS Credits
COMP-111 Programming Principles I 6
COMP-113 Programming Principles II 6
COMP-201 Systems Analysis and Design 6
COMP-211 Data Structures 6
COMP-354 Operating Systems 6
ECE-100 Electric Circuits I 6
ECE-101 Electric Circuits I Lab 2
ECE-102 Electric Circuits II 6
ECE-103 Electric Circuits II Lab 2
ECE-110 Digital Systems 6
ECE-111 Digital Systems Lab 2
ECE-113 Software Development Lab I 6
ECE-210 Electronics I 6
ECE-211 Electronics I Lab 2
ECE-212 Electronics II 6
ECE-213 Electronics II Lab 2
ECE-220 Microprocessors 6
ECE-221 Microprocessors Lab 2
ECE-305 Solid-State Electronic Devices 6
ECE-310 Digital Integrated Circuits 6
ECE-322 Computer Organization 6
ECE-324 Data Communication and Computer Networks 6
ECE-331 Signals and Systems I 6
ECE-332 Probability and Random Signals 6
ECE-421 Computer Architecture 6
ECE-493 Senior Year Project 8
ENGR-290 Numerical Methods using MATLAB 6

Section: B Thematic Area: Computer Systems and Networks

ECTS: Min. 30 Max. 36

Notes: Students should take at least three (3) courses from one of the two thematic areas and at least five (5) from all the thematic areas together. Subject to approval, a student may select up to two Electrical Engineering program electives.

Course ID Course Title ECTS Credits
COMP-417 Parallel and Distributed Computing 6
COMP-431 Computer Security 6
COMP-432 Network Security 6
COMP-470 Internet Technologies 6
COMP-474 Cloud Computing 6
COMP-475 Internet of Things and Wearable Technologies 6
ECE-320 Microprocessor Interfacing 6
ECE-350 Principles of Communications 6
ECE-354 Data Communication Technologies 6
ECE-420 Introduction to VLSI Design 6
ECE-422 Advanced Computer Architecture 6
ECE-425 Computer Aided Design for VLSI 6
ECE-428 Embedded Systems 6
ECE-431 Signals and Systems II 6
ECE-433 Digital Signal Processing 6
ECE-434 Neural Networks and Fuzzy Systems 6
ECE-460 Introduction to Robotics 6
ECE-490C Special Topics in Electrical and Computer Engineering 6
ECE-491C Internship 6

Section: C Thematic Area: Software Engineering and Applications
ECTS: Min. 30 Max. 36

Notes: Students should take at least three (3) courses from one of the two thematic areas and at least five (5) from all the thematic areas together. Subject to approval, a student may select up to two Electrical Engineering program electives.

Course ID Course Title ECTS Credits
COMP-212 Object-Oriented Programming 6
COMP-213 Visual Programming 6
COMP-244 Machine Learning and Data Mining I 6
COMP-263 Human Computer Interaction 6
COMP-302 Database Management Systems 6
COMP-321 Theory of Computation 6
COMP-340 Big Data 6
COMP-370 Algorithms 6
COMP-387 Blockchain Programming 6
COMP-399 Special Topics in Computer Science 6
COMP-401 Software Engineering 6
COMP-405 Artificial Intelligence 6
COMP-412 Internet Programming 6
COMP-413 Systems Programming 6
COMP-433 Ethical Hacking 6
ECE-491S Internship 6

Section: D Mathematics Requirements
ECTS: Min. 24 Max. 24

Course ID Course Title ECTS Credits
MATH-101 Discrete Mathematics 6
MATH-195 Calculus I 6
MATH-196 Calculus II 6
MATH-280 Linear Algebra I 6

Section: E Science Electives
ECTS: Min. 16 Max. 24

Course ID Course Title ECTS Credits
CHEM-106 General Chemistry 8
PHYS-150 General Physics I 8
PHYS-160 General Physics II 8
PHYS-270 General Physics III 8

Section: F Business Electives
ECTS: Min. 6 Max. 12

Course ID Course Title ECTS Credits
ACCT-110 Accounting I 6
BADM-234 Organizational Behavior 6
ECON-261 Principles of Microeconomics 6
ENGR-300 Engineering Economy 6
ENTR-150 Introduction to Entrepreneurship 6
MGT-281 Introduction to Management 6
MGT-372 Management of Innovation and Technology 6
MIS-465 Business and Management of Games 6
MKTG-291 Marketing 6

Section: G Language Requirements
ECTS: Min. 12 Max. 12

Course ID Course Title ECTS Credits
BADM-332 Technical Writing and Research 6
ENGL-101 English Composition 6

Section: H Liberal Arts Electives

ECTS: Min. 6 Max. 6

Course ID Course Title ECTS Credits
COMM-200 Business and Professional Communication 6
ESCI-200 Society and Environment 6
HIST-257 Modern Cypriot History and Politics 6
PHIL-120 Ethics 6
PSY-110 General Psychology I 6
SOC-101 Principles of Sociology 6

Semester 1

Course ID Course Title ECTS Credits
COMP-111 Programming Principles I 6
ECE-113 Software Development Lab I 6
ECE-110 Digital Systems 6
ENGL-101 English Composition 6
MATH-195 Calculus I 6

Semester 2

Course ID Course Title ECTS Credits
ECE-100 Electric Circuits I 6
ECE-101 Electric Circuits I Lab 2
ECE-111 Digital Systems Lab 2
PHYS-150 General Physics I 8
COMP-113 Programming Principles II 6
MATH-196 Calculus II 6

Semester 3

Course ID Course Title ECTS Credits
ECE-102 Electric Circuits II 6
ECE-103 Electric Circuits II Lab 2
ECE-210 Electronics I 6
ECE-211 Electronics I Lab 2
PHYS-160 General Physics II 8
COMP-211 Data Structures 6

Semester 4

Course ID Course Title ECTS Credits
ECE-212 Electronics II 6
ECE-213 Electronics II Lab 2
ECE-220 Microprocessors 6
ECE-221 Microprocessors Lab 2
MATH-101 Discrete Mathematics 6
MATH-280 Linear Algebra I 6

Semester 5

Course ID Course Title ECTS Credits
ECE-322 Computer Organization 6
ECE-331 Signals and Systems I 6
ENGR-290 Numerical Methods using MATLAB 6
ECE-310 Digital Integrated Circuits 6
COMP-370 Algorithms 6

Semester 6

Course ID Course Title ECTS Credits
COMP-201 Systems Analysis and Design 6
COMP-354 Operating Systems 6
ECE-324 Data Communication and Computer Networks 6
ECE-332 Probability and Random Signals 6
COMP-417 Parallel and Distributed Computing 6

Semester 7

Course ID Course Title ECTS Credits
BADM-332 Technical Writing and Research 6
ECE-493 Senior Year Project 8
MGT-372 Management of Innovation and Technology 6
ECE-420 Introduction to VLSI Design 6
COMP-244 Machine Learning and Data Mining I 6

Semester 8

Course ID Course Title ECTS Credits
ECE-305 Solid-State Electronic Devices 6
ECE-421 Computer Architecture 6
COMP-401 Software Engineering 6
ECE-425 Computer Aided Design for VLSI 6
PSY-110 General Psychology I 6

Το πιο πάνω πρόγραμμα ανά εξάμηνο είναι ενδεικτικό. Μερικά από τα μαθήματα είναι επιλογής και μπορούν να αντικατασταθούν με άλλα.

Dr Dmitry Apraksin

Head of IT Department
IT Department
Assistant Professor School of Sciences and Engineering
Department of Computer Science

Dr George Chailos

Associate Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Computer Science

Dr Charalambos Christou

Associate Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Computer Science
Member of the Senate

Professor Ioanna Dionysiou

Associate Head of Department
Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Computer Science
Member of the Senate

Professor Harald Gjermundrod

Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Computer Science

Dr George Gregoriou

Dean of the School of Sciences and Engineering
Associate Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Engineering
Member of the Senate

Dr Antonis Hadjiantonis

Associate Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Engineering

Professor Ioannis Katakis

Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Computer Science

Professor Constandinos Mavromoustakis

Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Computer Science

Dr Andreas Michaelides

Associate Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Engineering

Dr Stelios Neophytou

Head of Department
Associate Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Engineering

Professor Marios Nestoros

Associate Dean
Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Engineering

Professor Anastasis Polycarpou

Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Engineering

Dr George Portides

Assistant Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Computer Science

Professor Philippos Pouyioutas

Rector
Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Computer Science
Member of the Council, Member of the Senate

Dr Andreas Savva

Associate Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Computer Science

Professor Athena Stassopoulou

Head of Department
Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Computer Science

Dr Vasso Stylianou

Associate Professor
School of Sciences and Engineering
Department of Computer Science

Dr Stavroula Christou

Adjunct Faculty

Dr Konstantinos Karasavvas

Adjunct Faculty

Dr Nicholas Loulloudes

Adjunct Faculty

George Tsolakis

Adjunct Faculty

Go to Top