Οικονομικές Πληροφορίες

Η τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι μια από τις σημαντικότερες και συχνά μεγαλύτερες επενδύσεις που μπορεί να κάνετε στη ζωής σας, τα δε προνόμια και τα οφέλη της διαρκούν χρόνια μετά αφότου έχετε λάβει το πτυχίο σας. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θέλει να βοηθήσει εσάς και την οικογένειά σας να εξοικειωθείτε με την οικονομική πολιτική μας, και να ξεπεράσετε τυχόν περιπλοκές που μπορεί να προκύψουν.

Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σας βοηθήσουμε να μπορέσετε να καλύψετε τις οικονομικές απαιτήσεις της εκπαίδευσή σας. Τα Δίδακτρα και Χρεώσεις  του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διατηρούνται πάντα σε λογικά επίπεδα.  Το Πανεπιστήμιο προσφέρει επίσης Υποτροφίες - Οικονομική Ενίσχυση. Οι Τρόποι Πληρωμής  παρατίθενται σ’ αυτό τον σύνδεσμο.  Επιπλέον, σε περίπτωση αποχώρησης από το Πανεπιστήμιο υπάρχει επίσης Πολιτική Επιστροφών. Φοιτητές με οικονομικές οφειλές προς το Πανεπιστήμιο δεν θα μπορούν να λάβουν βαθμούς, αναλυτικές βαθμολογίες ή άλλα έγγραφα μέχρι να διευθετηθούν όλες οι οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Πληρωμές Μέσω JCC Smart

Οι φοιτητές μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές διδάκτρων και άλλων χρεώσεων χρησιμοποιώντας την πιστωτική τους κάρτα μέσω της JCCSmart.com.

Please κάντε κλικ εδώ για πρόσβαση στην Πύλη Πληρωμών της JCCSmart

Τώρα Μπορείτε Να Κάνετε Πληρωμές Με Bitcoin

Χρησιμοποιούμε το  Bitpay για την επεξεργασία πληρωμών με bitcoin.

Παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ για πρόσβαση στην Πύλη Πληρωμών Bitcoin για να κάνετε πληρωμή με Bitcoin

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.  Σχετικές Πληροφορίες Εδώ