ISTD (Imperial Society of Dance Teachers, UK) απαλλαγές για τους φοιτητές του τμήματος χορού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Το Πρόγραμμα Χορού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με χαρά ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία του με την Σχολή Χορού Evi’s School of Dance στη Λεμεσό, για να παρέχει εκπαίδευση σε φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου μας για το ISTD Level 4 Diploma in Dance Education (DDE) σε αποκλειστικές τιμές μόνο για αυτούς. Η σχολή Evi’s School of Dance είναι Αναγνωρισμένο Κέντρο Χορού από το Imperial Society of Teachers of Dancing.

Το ISTD παραχωρεί σε ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές Χορού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας απαλλαγές σε 2 από τα 5 Μέρη, που φυσικά μειώνει κατά πολύ το κόστος και εξοικονομεί χρόνο στη διαδικασία απόκτησης του διπλώματος. Θα απονεμηθούν απαλλαγές από την εκπαίδευση και πιστοποίηση του διπλώματος (DDE)  σε όλους τους φοιτητές Χορού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, εφόσον έχουν επιτυχώς περάσει τα μαθήματα τους. Οι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν έγγραφο το οποίο δείχνει τους βαθμούς τους για να τους παραχωρηθούν οι απαλλαγές.

Το ISTD έχει βάση το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά είναι ένα από τα κυριότερα διεθνή συστήματα χορού, το οποίο επιτρέπει στους πιστοποιημένους δασκάλους χορού του να διδάξουν το υλικό και να προετοιμάζουν τους μαθητές τους για εξετάσεις, οι οποίες τους παρέχουν μονάδες UCAS.  Είναι πιθανώς το πιο διαδεδομένο σύστημα χορού που διδάσκεται, ειδικότερα στη Κύπρο.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το ISTD DDE μπορούν να βρεθούν εδώ:

Level 4 Diploma in Dance Education (DDE) – Imperial Society of Teachers of Dancing (istd.org)

Απαλλαγές για τους φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μπορούν να βρεθούν εδώ:

Document: DDE Planned Exemptions Table – Imperial Society of Teachers of Dancing (istd.org)

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη

Dr. Dara Milovanovic

E: [email protected]