Νεανική Παραβατικότητα και Πρόληψη Ουσιοεξάρτησης

Jean Monnet Amphitheatre, Millennium Amphitheatre (M-203) 5887+3V Egkomi, Cyprus

Σκοπός της Ημερίδας  αποτελεί η εμπεριστατωμένη παρουσίαση του φαινομένου, καθώς και η ανάλυση των αιτιολογικών παραγόντων που συμβάλλουν στην εκδήλωση από τους εφήβους αποκλίνουσας συμπεριφοράς αλλά και ο εντοπισμός καλών πρακτικών που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην έγκαιρη αντιμετώπιση του.

Ημερίδα «Μετανάστευση και εκπαίδευση: Πολιτικές και πρακτικές σε μια περίοδο αστάθειας»

Κτίριο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ (Αμφιθέατρο ΙΙ) 3ης Σεπτεμβρίου Πανεπιστημιούπολη, Thessaloniki

Στόχος της ημερίδας να ρίξει φως στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί ιθύνοντες στα σύγχρονα πλουραλιστικά περιβάλλοντα και να εντοπίσει προοπτικές για τη δημιουργία πιο περιεκτικών και αποτελεσματικών πολιτικών και πρακτικών. Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και σε επαγγελματίες οι οποίοι εργάζονται σε πολλαπλά πεδία εφαρμογής της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Διαμεσολάβησης, όπως οργανισμοί, εταιρείες, μη κυβερνητικές οργανώσεις, κρατική και τοπική αυτοδιοίκηση. 

Ημερίδα «Γίνομαι Αρχιτέκτονας και Σχεδιαστής Εσωτερικών Χώρων ένα Υπέροχο Σαββατιάτικο Πρωινό»

Architecture Research Center [ARC] 31 Michail Georgalla str., Nicosia

Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα «Γίνομαι Αρχιτέκτονας και Σχεδιαστής Εσωτερικών Χώρων ένα Υπέροχο Σαββατιάτικο Πρωινό»

Go to Top