Ανακοίνωση: Κρατική Φοιτητική Μέριμνα για Ελλαδίτες Φοιτητές και Κύπριους Επαναπατρισθέντες για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017/2018

Η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ενημερώνει τις οικογένειες Ελλαδιτών φοιτητών, οι οποίοι φοιτούν σε ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου και τις επαναπατρισθείσες οικογένειες Κυπρίων φοιτητών, που φοιτούν σε ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου ή του εξωτερικού, ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για φοιτητικά επιδόματα.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (Τεύκρου 6, 4ος Όροφος, 1066 Λευκωσία) από τις 8:00 π.μ. –14:30 μ.μ. (Δευτέρα-Παρασκευή) μέχρι και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, 2018. Επίσης οι συμπληρωμένες αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

Γενική Διευθύντρια Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού
(Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας),
1489 Λευκωσία

Παράλειψη υποβολής αίτησης στην πιο πάνω προθεσμία συνεπάγεται απώλεια του δικαιώματος για διεκδίκηση φοιτητικών επιδομάτων.

Αιτήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από την Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού(https://www.moec.gov.cy/ypiresia_foititikis_merimnas/entypa.html):