Ongoing

Ημέρες Γνωριμίας στην Ελλάδα | Ιούνιος 2019

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σας προσκαλεί σε Ημέρες Γνωριμίας στην Ελλάδα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο, το οποίο κατατάσσεται από τον παγκόσμιο οργανισμό QS World University Rankings, στον αριθμό 91 στην Περιφέρεια της Αναδυόμενης Ευρώπης και της Κεντρικής Ασίας (EECA) για το 2019.

Engineering Summer School 2019

Research and Technology Building Markou Drakou 8, Egkomi, Nicosia

Το Τμήμα Μηχανικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά τον επιτυχημένο θεσμό του Καλοκαιρινού Σχολείου Μηχανικής. Το Σχολείο θα πραγματοποιηθεί στο Research & Technology Building του Πανεπιστημίου, μεταξύ 24-28 Ιουνίου 2019 και απευθύνεται σε μαθητές Λυκείων και Τεχνικών Σχολών.

Οι Διεθνείς Σχέσεις Μέσα Από Πέντε Σημαντικά Κείμενα | Σειρά διαλέξεων CCEIA

UNIC | Central Building A208 46 Makedonitissis Avenue, Nicosia

Σκοπός της σειράς διαλέξεων είναι η εξέταση θεματικών ενοτήτων στις Διεθνείς Σχέσεις, μέσα από την αξιολόγηση συγκεκριμένων κειμένων. Ταυτόχρονα, διαμέσου της προσέγγισης αυτής, θα γίνει εισαγωγή σε συγκεκριμένες σχολές σκέψης στο χώρο των Διεθνών Σχέσεων αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.

Go to Top