Εστιατόρια & Καφετέριες

Στις καφετέριες της πανεπιστημιούπολης μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα ή έναν καφέ κάθε στιγμή, μόνος ή με φίλους.

Οι καφετέριες λειτουργούν καθημερινά και προσφέρουν ποικιλία από εύγευστα σνακ, σαλάτες, σάντουιτς, ποιοτικούς καφέδες και αναψυκτικά. Οι χώροι τους είναι ευχάριστοι και προσφέρουν δωρεάν WiFi. Αποτελούν ιδανικούς χώρους κοινωνικής συνεύρεσης ανάμεσα σε φοιτητές και καθηγητές, στις ενδιάμεσες ώρες των μαθημάτων.

COFFEEOLOGY101

To COFFEEOLOGY101 είναι μια σύγχρονη καφετέρια η οποία αποτελείται από άνετους καναπέδες και τραπεζάκια καθώς επίσης και εξωτερικό μπαρ με θέα. Ο χώρος είναι διαμορφωμένος με μεγάλη εργονομία προσφέροντας έτσι χώρο μελέτης καθώς και πολλά σημεία φόρτισης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Στο COFFEEOLOGY101 προσφέρονται ελαφρά γεύματα και ο εξαιρετικός καφές Hausbrandt, ένας από τα καλύτερους ιταλικούς καφέδες στον κόσμο.

Πέρα από την ολοήμερη λειτουργία του, το COFFEEOLOGY101 παραμένει επίσης ανοιχτό ως χώρος μελέτης από τις 20:00 μέχρι τα μεσάνυχτα, από Δευτέρα έως Κυριακή.

Εστιατόριο Gallery

Το δημοφιλές εστιατόριο Gallery λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή και σερβίρει νόστιμη ποικιλία ζεστών γευμάτων. Το μενού αλλάζει καθημερινά και προτείνει εύγευστα πιάτα για όλους. Προσφέρονται επίσης σάντουιτς, σαλάτες και επιδόρπια – όλα παρασκευάζονται με φρέσκα εντόπια υλικά από ταλαντούχους σεφ και σερβίρονται από το εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό του εστιατορίου.