News2022-11-28T12:56:29+02:00

News

Culinary Journey ‘Flavors of Life’ at UNIC, in support of the fight against childhood cancer

The event, held under the auspices of the President of the Republic of Cyprus, underscores the dedication of the University of Nicosia to promoting Cypriot culture and gastronomy and supporting socially beneficial purposes.

Πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνεδρίαση του προγράμματος «VHEalthLab»

Πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνεδρίαση του προγράμματος «Virtual Health Lab in Higher Education- VHEalthLab», στις 1-2 Φεβρουαρίου. Σε αυτήν παρέστησαν εκπρόσωποι οργανισμών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Ισπανία και τη Ρουμανία.

Πραγματοποιήθηκε η ενδιάμεση συνάντηση του ερευνητικού έργου CYTIDES

Την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η ενδιάμεση συνάντηση του ερευνητικού έργου CYTIDES (Development and Scale-up Manufacturing of Therapeutic Peptides) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Στη συνάντηση συμμετείχαν το ακαδημαϊκό και ερευνητικό προσωπικό που συμμετείχε στο έργο, τόσο από την εταιρεία Biogena A.P.I. Ltd, όσο και από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το “Academic Industry Summit in Health 2023” στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας η πρώτη συνάντηση της Σχολής Επιστημών Ζωής και Υγείας με την πρόσφατα συσταθείσα Συμβουλευτική Επιτροπή της Σχολής με εκπροσώπους της Βιομηχανίας.

Go to Top