News2024-07-03T15:14:49+03:00

News

Γιατί να γίνεις Διαιτολόγος, Διατροφολόγος ή Κλινικός Διαιτολόγος;

Η επιλογή της σταδιοδρομίας στον τομέα της διαιτολογίας και διατροφής προσφέρει μια συναρπαστική και φιλόδοξη καριέρα, γεμάτη ευκαιρίες για θετική επιρροή στη ζωή των ανθρώπων.

Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα (ΒSc) στην Επιστήμη του Αθλητισμού | Φθινόπωρο 2024

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα νέων θέσεων για εισδοχή στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα (ΒSc) στην Επιστήμη του Αθλητισμού για το χειμερινό εξάμηνο 2024.

Προσφορά Eιδικότητας στην Αιματολογία από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις Βιοϊατρικές Επιστήμες της Σχολής Επιστημών Ζωής και Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη την νέας εξειδίκευσης στον τομέα της Αιματολογίας από τον Σεπτέμβριο του 2024.

Breath IN Symposium 2024: Advancing Knowledge on Indoor Air Quality and Well-being

The first Breath IN Symposium, which took place between 15 and 16 May 2024 at the University of Nicosia, brought together experts, researchers, and practitioners from across Europe to discuss the latest advancements and challenges in indoor air quality and its impact on human health and well-being.

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Παγκυπρίου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών ΠΑ.ΣΥ.Ν.Μ – Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Νοσηλευτών και Μαιών ΠΑ.ΣΥ.Ν.Μ και το Τμήμα Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανανέωσαν πρόσφατα μνημόνιο συνεργασίας το οποίο σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προόδου στην προώθηση του τομέα της νοσηλευτικής εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Go to Top