News
Breath IN Symposium 2024: Advancing Knowledge on Indoor Air Quality and Well-being
The first Breath IN Symposium, which took place between 15 and 16 May 2024 at the University of Nicosia, brought together experts, researchers, and practitioners from across Europe to discuss the latest advancements and challenges in indoor air quality and its impact on human health and well-being.
Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Παγκυπρίου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών ΠΑ.ΣΥ.Ν.Μ – Πανεπιστημίου Λευκωσίας
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Νοσηλευτών και Μαιών ΠΑ.ΣΥ.Ν.Μ και το Τμήμα Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανανέωσαν πρόσφατα μνημόνιο συνεργασίας το οποίο σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προόδου στην προώθηση του τομέα της νοσηλευτικής εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης.
Σ. Κυριακίδου προς αποφοίτους: «Εισέρχεστε στον τομέα της Υγείας σε μια περίοδο που η συνεργασία σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι πιο ενισχυμένη από ποτέ»
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργάνωσε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 την τελετή αποφοίτησης της Σχολής Επιστημών Ζωής και Υγείας, στην παρουσία της Επιτρόπου Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Στέλλας Κυριακίδου.
Το Πρόγραμμα Φαρμακευτικής του Παν. Λευκωσίας επιστημονικός συνεργάτης της 1ης Health Expo Κύπρου
Το Πρόγραμμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στηρίζει την πρώτη Health Expo Κύπρου, ως επιστημονικός συνεργάτης. Η έκθεση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Ajax στη Λεμεσό τις ημέρες 1-2 Ιουνίου, αναμένοντας την προέλευση φαρμακοποιών και βοηθών, καθώς και φοιτητών Φαρμακευτικής των σχολών της Κύπρου.
Ημερίδες Ενημέρωσης στην Ελλάδα | Παρουσίαση του Προγράμματος Φαρμακευτικής (MPharm)
Το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου Ημερίδων Ενημέρωσης στην Ελλάδα.
Dr. Phrosso Economidou Hadjilucas Honored as Fellow of the Institute of Food Technologists (IFT) in the USA
The University of Nicosia is delighted to announce that Dr. Phrosso Economidou Hadjilucas, a distinguished member of its teaching staff, has been honored with the prestigious title of Fellow by the Institute of Food Technologists (IFT) in the USA