News2022-11-28T12:56:29+02:00

News

Γαστρονομικό ταξίδι «Γεύσεις ζωής» στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, για στήριξη του αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου

Πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, η εκδήλωση «Γεύσεις ζωής», την οποία διοργάνωσε η Σχολή Επιστημών Ζωής και Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Yale, την Τρίτη 12 Μαρτίου στο εστιατόριο LOFT (στον 12o όροφο της εστίας SIX).

Πραγματοποιήθηκε η ενδιάμεση συνάντηση του ερευνητικού έργου CYTIDES

Την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η ενδιάμεση συνάντηση του ερευνητικού έργου CYTIDES (Development and Scale-up Manufacturing of Therapeutic Peptides) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Στη συνάντηση συμμετείχαν το ακαδημαϊκό και ερευνητικό προσωπικό που συμμετείχε στο έργο, τόσο από την εταιρεία Biogena A.P.I. Ltd, όσο και από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το “Academic Industry Summit in Health 2023” στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας η πρώτη συνάντηση της Σχολής Επιστημών Ζωής και Υγείας με την πρόσφατα συσταθείσα Συμβουλευτική Επιτροπή της Σχολής με εκπροσώπους της Βιομηχανίας.

Ανανέωση της Διαπίστευσης του Προγράμματος Ειδικότητας Νεφρολογικής Νοσηλευτικής

Το Πρόγραμμα προσφέρεται στην Κύπρο από τον Τομέα Εκπαίδευσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπ. Υγείας Κύπρου και το Πρόγραμμα Νοσηλευτικής του Παν. Λευκωσίας

Η πρωταθλήτρια Κύπρου στην Κολύμβηση Στέφανη Νικολάου «Νέα Πρέσβειρα» της FISU

Η ένταξη της αθλήτριας στο πρόγραμμα Νέων Πρεσβευτών ανακοινώθηκε από την ΚΟΠΑ και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (FISU)

Go to Top