News2022-07-20T11:41:00+03:00

News

Υποτροφίες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Δημόσια Διοίκηση (MPA)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανακοινώνει υποτροφίες για το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Δημόσια Διοίκηση για το Χειμερινό Εξάμηνο 2024, το οποίο αρχίζει στις 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Ημερίδες Ενημέρωσης στην Ελλάδα | Παρουσίαση του Προγράμματος Νομικής

Η ημερίδα απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τη νομική επιστήμη, τις νομικές σπουδές και το νομικό επάγγελμα.

Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας προς αποφοίτους: «Εργαστείτε πάνω απ’ όλα με τιμιότητα, ταπεινότητα και συνέπεια»

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, Στέφανος Σκορδής αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που αναπτύχθηκε μεταξύ του Συλλόγου και της Νομικής Σχολής του ΠΛ, η οποία έχει αποβεί επωφελής για τους δικηγόρους και για τους φοιτητές, αλλά και για τη νομική επιστήμη εν γένει.

Ημερίδες Ενημέρωσης στην Ελλάδα «ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ: Γιατί να Σπουδάσω Νομική;»

Η ημερίδα απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τη νομική επιστήμη, τις νομικές σπουδές και το νομικό επάγγελμα.

Συνέδριο | 1974-2024: Πενήντα χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και το Κέντρο Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, προσκαλούν σε υποβολή επιστημονικών ανακοινώσεων σε συνέδριο για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο που θα διεξαχθεί στις 4-6 Οκτωβρίου 2024.

Εκδήλωση με θέμα: «Προστασία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς: Η περίπτωση των γλυπτών του Παρθενώνα»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο «Προστασία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς: Η περίπτωση των γλυπτών του Παρθενώνα» και η παρουσίαση του βιβλίου του Ομότιμου Καθηγητή Γεώργιου Ν. Λεοντσίνη με τίτλο «Το ναυάγιο του “Μέντορος” στις ακτές των Κυθήρων και η διάσωση των γλυπτών του Παρθενώνα».

Go to Top