Join the Research Cult!  

H μεγάλη, ετήσια γιορτή της επιστήμης, της έρευνας και της καινοτομίας επιστρέφει! Η «Βραδιά του Ερευνητή» πραγματοποιείται φέτος στην Κύπρο για ενδέκατη συνεχή χρονιά υπό τον γενικό τίτλο «Join the Research Cult» και βασικό θέμα την έρευνα στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς. Θα φιλοξενηθεί στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, στις 29 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 17:00 μέχρι τις 24:00, με ελεύθερη είσοδο.

Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και καινοτόμες επιχειρήσεις αφήνουν για λίγο τους χώρους εργασίας τους και παρουσιάζουν τις δράσεις και τα επιτεύγματα τους στο ευρύ κοινό, στο πλαίσιο της εκδήλωσης-θεσμός του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας «Βραδιά του Ερευνητή». Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια δημιουργική βραδιά αφιερωμένη στην επιστήμη, την έρευνα και την καινοτομία, μέσα από θεατρικά και μουσικά δρώμενα και με συμμετοχή σε πειράματα, παιχνίδια, συζητήσεις και διαγωνισμούς.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συμμετέχει φέτος με τις εξής δραστηριότητες:

  •  «Η Τύχη των Πλαστικών στην Θάλασσα» 
    Κωνσταντίνος Χατζηστάσου

  • «Αποτελεσματικός Τρόπος Μετάδοσης των Εννοιών και Τεχνικών του Μάνατζμεντ»
    Χάρης Κογκετσίδης και Επαμεινώνδας Επαμεινώνδα

  • «Η Εξέλιξη στο Σώμα Μας!»
    Μυρτάνη Πιερή

Συμμετέχουν μέλη του διδακτικού μας προσωπικού και ερευνητές από το Τμήμα Επιστημών Ζωής και Υγείας, το Τμήμα Μηχανικής, και το Τμήμα Διοίκησης και Διοικητικής Πληροφοριακών Συστημάτων. Θα τους βρείτε στο περίπτερο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.  

H εκδήλωση της «Βραδιάς του Ερευνητή» είναι μια μεγάλη γιορτή για την επιστήμη και την έρευνα που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 300 πόλεις σε όλη την Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα στο Facebook.