Η Δρ. Μυρτάνη Πιερή μας λύνει 7 απορίες για τον νέο κορωνοϊό

Στόχος της συγκεκριμένης καμπάνιας είναι όπως η πανδημία αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα μέσω της επιστήμης, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά διαστρεβλωμένων “δεδομένων” που οδηγεί στην παραπληροφόρηση, στην αποφυγή αχρείαστου πανικού και κατ΄επέκταση, να υπάρξει διαφάνεια και κατανόηση της πραγματικότητας γύρω από το συγκεκριμένο θέμα που μας ταλαιπωρεί εδώ και πέραν του ενός έτους.

Η Δρ. Μυρτάνη Πιερή, εξηγεί γιατί δεν ισχύει η θεωρία που θέλει τον νέο κορωνοϊό να έχει δημιουργηθεί σε εργαστήρια και στη συνέχεια, να έχει απελευθερωθεί σκόπιμα από ανθρώπους, καθώς και σε τι διαφέρει η συστημική αυτή ασθένεια, από μια απλή γρίπη.Διευκρινίζει επίσης, γιατί τα εμβόλια mRNA δεν είναι σε θέση να εισβάλουν στον πυρήνα του κυττάρου όπου βρίσκεται το DNA μας, επηρεάζοντάς το με οποιοδήποτε τρόπο ή αλλάζοντάς το.

Μέσα από τις απαντήσεις που δίδονται στο μικρό αλλά άκρως περιεκτικό βίντεο που έχει δημιουργηθεί, καταρρίπτεται και ο μύθος που κάνει λόγο για αύξηση της ποσότητας διοξειδίου του άνθρακα που εισπνέουμε όταν φοράμε μάσκα, αφού όπως αναφέρεται, τα μόρια του διοξειδίου του άνθρακα διαχέονται ελεύθερα μέσα από τους πόρους της μάσκας, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται διόλου η οξυγόνωσή μας.

Για ποιους δύο σημαντικούς λόγους δεν μπορούμε να επιτύχουμε ανοσία αγέλης αφήνοντας τον ιό να εξαπλωθεί στον πληθυσμό και πόσο επικίνδυνο θα ήταν κάτι τέτοιο;

Τι απαντάει όμως η Δρ. Πιερή στον ισχυρισμό ότι το εμβόλιο κατά του Covid-19 περιέχει ένα μικροτσίπ το οποίο, στόχο έχει να μας παρακολουθεί και ελέγχει, αλλά και από πού ξεκίνησε η συγκεκριμένη θεωρία; Τέλος, υπάρχει τελικά σύνδεση μεταξύ της πανδημίας και του 5g;

Ακολουθεί ολόκληρο το βίντεο με τις 7 απορίες: