Μηνυμα Καλωσορισματος

Εκ μέρους του διδακτικού-ερευνητικού προσωπικού, σας καλωσορίζω στο πρόγραμμα σπουδών MBA του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και σας καλώ να ανακαλύψετε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να σας στηρίξουμε ώστε να έχετε την επιτυχία που σας αξίζει.

Το ταχείας μάθησης 18μηνο πρόγραμμα MBA έχει ως στόχο να βοηθήσει τους σπουδαστές να εξελιχθούν σε αποτελεσματικούς επιχειρηματικούς ηγέτες και επαγγελματίες, που προσδίδουν αξία και κύρος στις επιχειρήσεις τους και στην κοινωνία. Όλοι εμείς είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε ώστε να ξεδιπλώσετε στο μέγιστο το δυναμικό σας.

1. Δέσμευση Αριστείας

Το πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου Λευκωσίας χαρακτηρίζεται από την ακαδημαϊκή αυστηρότητα και σχολαστικότητα που θα ανέμενε κανείς από ένα πρόγραμμα κορυφαίου επιπέδου. Έχοντας συνάψει διμερείς συμφωνίες με πολλά επιλεγμένα πανεπιστήμια στην ΕΕ και ισχυρούς δεσμούς με τις επιχειρηματικές κοινότητες στην Κύπρο και το εξωτερικό, το MBA του Πανεπιστημίου Λευκωσίας συνδυάζει ακαδημαϊκή αριστεία και θαυμάσιες ευκαιρίες δικτύωσης. Μέσα από τη στήριξη ειδικών λειτουργών Σταδιοδρομίας και Βιομηχανικής Συνεργασίας, που σας βοηθούν να διαγράψετε τη δικής σας επαγγελματική πορεία, το MBA του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σάς παρέχει τόσο τα εργαλεία όσο και τις διασυνδέσεις για να αυξήσετε τις ευκαιρίες εργοδότησής σας.

2. Διεθνής Εμβέλεια

Με καθηγητές και συμφοιτητές από περισσότερες από 30 χώρες, οι απόφοιτοι MBA του Πανεπιστημίου Λευκωσίας δεν ακολουθούν μόνο ένα εξαιρετικό πρόγραμμα σπουδών στην Κύπρο, αλλά γίνονται ταυτόχρονα μέλη ενός σφιχτά δεμένου, παγκόσμιου δικτύου ομοϊδεατών επαγγελματιών.

3. Πλούσια Μαθησιακή Εμπειρία

Συνδυάζοντας στέρεες θεωρητικές προσεγγίσεις με επιλεγμένες περιπτωσιολογικές μελέτες, πληροφοριακά συστήματα επιχειρήσεων, προσομοιώσεις, επιχειρηματικά παιχνίδια και στενή συνεργασία με τη βιομηχανία και τον δημόσιο τομέα, το MBA του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παρέχει μια εξαιρετική πλούσια εμπειρία μάθησης που αξίζει να επιδιώξετε.

4. Απλά, το πιο ευέλικτο πρόγραμμα MBA

Προσφέρουμε 9 διαφορετικές κατευθύνσεις με πάνω από 50 μαθήματα επιλογής, δεχόμαστε εγγραφές τρεις φορές το χρόνο, και παρέχουμε τη δυνατότητα προγραμμάτων ανταλλαγής φοιτητών, σε περισσότερες από 20 χώρες. Με τέτοια ευελιξία, είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σπουδών MBA του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ώστε να ταιριάξει με τις προτεραιότητες και τους στόχους σας.

5. Σπουδαία Απόδοση της Επένδυσής σας

Με το ταχύρρυθμο πρόγραμμα MBA συνεπάγεται εξοικονόμηση τόσο στα δίδακτρα όσο και στο χρόνο εκτός αγοράς εργασίας. Με δεδομένη την αύξηση 20% στις αποδοχές των αποφοίτων του στη διεθνή αγορά, το MBA του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έχει σημαντικές αποδόσεις επένδυσης και ελάχιστο κόστος ευκαιρίας.

6. Επιλογές Χρηματοδότησης

Το MBA του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αποδίδει “μερίσματα” για μια ολόκληρη ζωή, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Το Γραφείο Οικονομικής Ενίσχυσης MBA μπορεί να σας βοηθήσει στον προγραμματισμό για τη χρηματοδότηση των σπουδών σας, είτε υπό τη μορφή αποταμιεύσεων, δανείων, υποτροφιών, είτε μέσα από