Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (ΥΣΕΑ) προσφέρει το νέο ‘ Άριστον Τεστ – Γυμνασίου’.
Το εν λόγω τεστ είναι ένα έμπειρο επιστημονικό εργαλείο, ειδικά διαμορφωμένο έτσι ώστε να υποβοηθήσει τους μαθητές Γυμνασίου στην επιλογή κατεύθυνσης και ομάδας μαθημάτων προσανατολισμού, κατόπιν των πρόσφατων αλλαγών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
Το τεστ ‘Άριστον-Γυμνασίου’ θα προσφέρεται στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κάθε Τετάρτη και Παρασκευή η ώρα 4:00 μ.μ. Η ανάλυση των αποτελεσμάτων θα γίνεται άμεσα από καταρτισμένους επαγγελματίες που θα στηρίξουν τους μαθητές κατά τη λήψη αποφάσεών τους και θα τους βοηθήσουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την πορεία της εκπαίδευσης αλλά και της επαγγελματικής τους κατάρτισης.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να διευθετήσετε συνάντηση καλέστε το 22 841772.


