Το Κέντρο Επιτυχούς Σταδιοδρομίας του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Από την Πρακτική στην Προοπτική: Τιμώντας την Αριστεία στις Πρακτικές Ασκήσεις», την Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2026, μεταξύ 9:30 – 12:30, στο LOFT Restaurant & Bar
Η ημερίδα είναι αφιερωμένη στον θεσμό της πρακτικής άσκησης, έναν από τους βασικούς πυλώνες της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, και στοχεύει στην ανάδειξη της ουσιαστικής σύνδεσης της ακαδημαϊκής γνώσης με την αγορά εργασίας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί ο ρόλος του Πανεπιστημίου και του Κέντρου Επιτυχούς Σταδιοδρομίας, στην υποστήριξη των φοιτητών. Επιπλέον θα αναδειχθούν επιτυχημένες συνεργασίες με τον επιχειρηματικό κόσμο και θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης εταιρειών που στηρίζουν διαχρονικά τον θεσμό της πρακτικής άσκησης και προσφέρουν ουσιαστικές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις εμπειρίες φοιτητών που συμμετείχαν σε πρακτική άσκηση, αναδεικνύοντας τη μετάβαση από τη θεωρία στην πράξη και από την πρακτική στην επαγγελματική προοπτική.
Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με γεύμα και ευκαιρίες δικτύωσης μεταξύ φοιτητών, ακαδημαϊκών και εκπροσώπων επιχειρήσεων.
Η συμμετοχή στην ημερίδα πραγματοποιείται μόνο κατόπιν πρόσκλησης.






