Loading Events

Μεταξύ 9 και 10 Νοεμβρίου 2018 στο CINE STUDIO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Το Ινστιτούτο Μελέτης, Έρευνας και Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα (ΙΜΕΕΣΔΜΝ), σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, διοργανώνει την 8η Διημερίδα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα μεταξύ 9 και 10 Νοεμβρίου 2018 στο CINE STUDIO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Συνδιοργανωτές είναι ο Ιατρικός Σύλλογος Ιπποκράτης, η Κυπριακή Εταιρεία Παθολογίας, η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία, η Εταιρεία Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού, το αντίστοιχο Ελληνικό ΙΜΕΕΣΔΜΝ, το Πρόγραμμα Νοσηλευτική και το Πρόγραμμα Διατροφολογία και Διαιτολογία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η Διημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργού Υγείας, κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου και απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, σε νοσηλευτές, διαιτολόγους / διατροφολόγους, ποδολόγους, σε φοιτητές όλων των πιο πάνω ειδικοτήτων και γενικά σε επαγγελματίες υγείας.

Στη Διημερίδα, στην οποία συμμετέχουν καταξιωμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ, θα συζητηθούν επίκαιρα θέματα, καθώς και οι νέες εξελίξεις που αφορούν στην πρόληψη και στη θεραπευτική αντιμετώπιση διαφόρων παθολογικών καταστάσεων (Παχυσαρκία, Μικροβίωμα, Σακχαρώδης, Διαβήτης, Υπέρταση, Δυσλιπιδαιμία) με εξατομίκευση στην κλινική πράξη, σύμφωνα με τις σύγχρονες κατευθυντήριες οδηγίες. Επίσης, θα παρουσιαστούν τρέχουσες έρευνες που διεξάγονται στην Κύπρο σχετικά με τα μεταβολικά νοσήματα.

Η παρακολούθηση των εργασιών της Διημερίδας είναι ελεύθερη και θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης. Θα χορηγηθούν 9 Μόρια Σ.Ι.Ε., ως επίσης και ώρες συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο πρόγραμμα της Διημερίδας   ή στο Τηλ.: 22667411

 

Για εγγραφές στο [email protected] μέχρι την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018.

Share This, Choose Your Platform!

Go to Top