Home|Διαδικτυακή Παρουσίαση της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων
Loading Events

Διαδικτυακή Παρουσίαση της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αποτελεί το πανεπιστήμιο με τον μεγαλύτερο αριθμό φοιτητών στην Κύπρο και το μεγαλύτερο στη νότια Ευρώπη με κύρια γλώσσα διδασκαλίας την αγγλική. Είναι το πλέον διεθνοποιημένο πανεπιστήμιο στην Κύπρο, καθώς φιλοξενεί περισσότερους από 12,000 φοιτητές από 70 χώρες. Αποτελεί δε την πρώτη επιλογή των εξ Ελλάδος φοιτητών για σπουδές στο εξωτερικό.

Το Πανεπιστήμιο επενδύει στη συνεχή ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών, κάποια εκ των οποίων σε συνεργασία με σημαντικά πανεπιστήμια, εστιάζοντας στην επαγγελματική σταδιοδρομία των φοιτητών και παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου φοιτητική εμπειρία, στα πρότυπα των καλύτερων πανεπιστημίων του εξωτερικού.

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

Τα προγράμματα σπουδών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι σχεδιασμένα για ανθρώπους με αποφασιστικότητα και όραμα που είναι αποφασισμένοι να αναπτυχθούν σε εξειδικευμένους και καταρτισμένους ηγέτες με επιρροή, ικανούς να χαράσσουν στρατηγικές, και να κάνουν σωστή διαχείριση πόρων – διοικητικών, οικονομικών, ανθρώπινων, τεχνολογικών και μάρκετινγκ. Αποστολή μας είναι να αναδείξουμε απόφοιτους που θα μπορούν να παίρνουν αποφάσεις πιο γρήγορα και πιο έξυπνα από τον ανταγωνισμό. 

Τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων, Αθλητική Διοίκηση, Διοίκηση Ξενοδοχείων και Εστιατορίων, Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Λογιστική και Χρηματοοικονομικά. Σε μεταπτυχιακό επίπεδο, προσφέρουμε το ΜΒΑ, ένα διαπιστευμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα που οδηγεί σε μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθώς και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε Αλυσίδα Συστοιχιών και Ψηφιακό Νόμισμα (Blockchain and Digital Currency). Tα ακαδημαϊκά αυτά προγράμματα πλαισιώνονται από τις υπηρεσίες στήριξης επιχειρήσεων και έρευνας.

Η Σχολή έχει στενούς δεσμούς με την επιχειρηματική κοινότητα, την οποία στηρίζει με παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς και προσφορά προγραμμάτων κατάρτισης και ανάπτυξης. Οι δεσμοί ενισχύονται επιπλέον μέσα από το Συμβουλευτικό Συμβούλιο της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το Συμβούλιο αυτό αποτελείται από μια επίτιμη ομάδα επιφανών στελεχών επιχειρήσεων και αξιωματούχων του Πανεπιστημίου, και λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ της Σχολής και της επιχειρηματικής και επαγγελματικής κοινότητας.

Για να μπορέσει κανείς να καταστεί κορυφαίος ηγέτης επιχειρήσεων σε έναν ραγδαία μεταβαλλόμενο κόσμο, θα πρέπει να έχει αναπτύξει προχωρημένες δεξιότητες και να έχει κατακτήσει επικαιρεοποιημένη γνώση.  Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ζωής σε εκείνους που επιδιώκουν να γίνουν καταξιωμένοι, αληθινοί ηγέτες στον κόσμο των επιχειρήσεων. Στη Σχολή, θα εκτεθείτε σε πληθώρα προκλήσεων και μεγάλων ευκαιριών που θα ενισχύσουν τον προσωπικό και επαγγελματικό σας ορίζοντα. Τα προγράμματά διδάσκονται από καθηγητές με πλούσια διδακτική, ερευνητική και επαγγελματική εμπειρία, που θα σας παράσχουν τα απαραίτητα εργαλεία για μια σφαιρική εκπαιδευτική εμπειρία.

Μέσω των προγραμμάτων σπουδών μας, φιλοδοξούμε να αναπτύξουμε ικανά και κοινωνικά υπεύθυνα διευθυντικά στελέχη με επιχειρηματικό πνεύμα και διεθνή προσανατολισμό, τα οποίοι να μπορούν να αντιμετωπίσουν σωστά τις προκλήσεις του αύριο. Πιστεύουμε ότι οι επιχειρήσεις και οι κοινωνίες χρειάζονται ηγέτες που μπορούν να σκέφτονται πέρα από τη λογική μιας ενιαίας υπηρεσίας ή μονάδας και να λαμβάνουν υπόψη ευρύτερα εταιρικά και κοινωνικά συμφέροντα. Η φιλοσοφία μας ως προς τη διδασκαλία, μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον μάθησης. Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός  θεωρητικών αρχών, μελετών περιπτώσεων και στενής αλληλεπίδρασης με τη βιομηχανία, κάνουν τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στην περιοχή μας.

Στο σημερινό κόσμο, άνθρωποι σαν εσάς θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του παγκόσμιου επιχειρηματικού περιβάλλοντος με όλες τις ιδιομορφίες και τις ιδιαιτερότητες του. Θα πρέπει να διαθέτουν ηγετικές, διοικητικές, τεχνικές, οργανωτικές ικανότητες, ενημέρωση σε σχέση με τις εξελίξεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και κατανόηση  διαπολιτισμικών δυναμικών. σχέσεις. Αυτές οι ιδιότητες είναι που θα κάνουν τη διαφορά όχι μόνο στον χώρο της Κύπρου και της Ευρώπης, αλλά και στον διεθνή χώρο. Εμείς είμαστε εδώ για να διασφαλίζουμε ότι με την ολοκλήρωση των σπουδών σας, θα έχετε όλα τα εφόδια για να αντιμετωπίσετε όλα  αυτά.

Είμαστε πολύ ευτυχείς με τις ακαδημαϊκές υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε και σας προσκαλούμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά ώστε να γνωρίσετε καλύτερα τη Σχολή. Στην περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, θα ανακαλύψετε μερικά από τα στοιχεία και χαρακτηριστικά που κάνουν το Ίδρυμά μας μοναδικό. Θα βρείτε ένα διεθνώς εκπαιδευμένο διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό με δέσμευση για καινοτόμο, υψηλής ποιότητας διδασκαλία και έρευνα. Θα βρείτε μια ποικιλόμορφη ομάδα φοιτητών από όλο τον κόσμο, με εμπειρίες που εμπλουτίζουν το ακαδημαϊκό περιβάλλον. Και θα μάθετε για την αξία και την αναγνώριση που τα προγράμματά απολαμβάνουν μέσα στην επιχειρηματική κοινότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων πατήστε εδώ.

Η διαδικτυακή παρουσίαση είναι δωρεάν και ανοικτή για όλους, αλλά απευθύνεται κυρίως σε μαθητές λυκείου, φοιτητές, γονείς και επαγγελματίες του αντικειμένου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό και Σύμβουλους Εισδοχής και να θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά τα προγράμματα σπουδών και γενικά τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Διεθνώς Αναγνωρισμένη Ακαδημαϊκή Αριστεία

Η υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που παρέχει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει αναγνωριστεί από τον οργανισμό QS World University Rankings, ο οποίος το κατάταξε τα τελευταία δύο χρόνια στις θέσεις 106 και 91, στην Περιοχή Αναδυόμενης Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (EECA). Τα αποτελέσματα αυτά τοποθετούν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανάμεσα στα κορυφαία της περιοχής.

Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται από το Times Higher Education (THE) University Impact Rankings στην θέση 42 παγκοσμίως στη κατηγορία της Ποιοτικής Εκπαίδευσης και ανάμεσα στα 301-400 πανεπιστήμια στον κόσμο με σημαντική κοινωνική και οικονομική συνεισφορά.

Τέλος, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διακρίθηκε ξανά με 5 Αστέρια QS στον τομέα της Διαδικτυακής Μάθησης/Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης από το QS Intelligence Unit, όπως και το 2017, όταν αναδείχθηκε ως το πρώτο πανεπιστήμιο στην ΕΕ  και ανάμεσα στα 14 πανεπιστήμια στον κόσμο που έχουν λάβει αντίστοιχη βαθμολογία στον τομέα αυτό.

Δηλώστε Ενδιαφέρον για Πρόγραμμα Σπουδών

Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα για να δηλώσετε ενδιαφέρον για συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, και για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες πριν την εκδήλωση. Με αυτό τον τρόπο θα απαντηθούν πολλές από τις ερωτήσεις σας πριν να σας γνωρίσουμε και από κοντά.

Πληροφορίες

Share This, Choose Your Platform!

Go to Top