Loading Events

Το Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, διοργανώνει το τρίτο εργαστήρι επαγγελματικού προσανατολισμού, μια πρωτοβουλία που επικεντρώνεται στην προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες και τις δεξιότητες των μαθητών Β’ & Γ’ τάξης λυκείου/τεχνικής σχολής αλλά και αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,  και προσδιορίζει τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν. Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις, διαδικτυακά και με φυσική παρουσία.

Οι συμμετέχοντες της πρώτης φάσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2021, θα επωφεληθούν με ΔΩΡΕΑΝ κωδικό Άριστον Τεστ, ένα εξειδικευμένο σύστημα επαγγελματικής συμβουλευτικής που χρησιμοποιεί προηγμένους κανόνες, αλγόριθμους και μαθηματικά μοντέλα, προκειμένου να προσδιορίσει το επάγγελμα που ταιριάζει στην προσωπικότητά του κάθε ενδιαφερομένου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το Τεστ μέχρι την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, έτσι ώστε να είναι σε θέση να δηλώσουν συμμετοχή στην ομαδική ανάλυση αποτελεσμάτων που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2021, στους χώρους του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Θα ακολουθήσει προαιρετική ξενάγηση στους χώρους του Πανεπιστημίου και σνακ στο Coffeeology.

Στην εκδήλωση θα δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα προκειμένου να προσανατολιστούν οι νέοι σε σωστές κατευθύνσεις, να κινητοποιηθούν και να οδηγηθούν σε αποφάσεις και αποτελεσματικές δράσεις άκρως ευεργετικές για το μέλλον τους.

Συντονισμός/Παρουσίαση: 

Κα Χριστίνα Ευριπίδου

Σύμβουλος Εισδοχής Φοιτητών & Συντονίστρια Άριστον Τεστ

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Πρόγραμμα:

Ημερομηνία 

4 Δεκεμβρίου 2021

Ώρα 
11:00 – 12:00

Τρόπος διεξαγωγής

Διαδικτυακά – Πλατφόρμα WebEx

Εγγραφή / Συμμετοχή

Link προεγγραφής WebEx

Κωδικός: Ariston

Προϋπόθεση ότι έχει ολοκληρωθεί το Άριστον Τεστ στο σπίτι

Ημερομηνία 

11 Δεκεμβρίου 2021

Ώρα 

11:00 – 12:00

Τρόπος διεξαγωγής

Με φυσική παρουσία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Αμφιθέατρο UNESCO

Εγγραφή / Συμμετοχή

Επιβεβαίωση συμμετοχής στο Τ: 22841529 | E: [email protected]

Περισσότερες Πληροφορίες:

Κα Χριστίνα Ευριπίδου

Τ: 22841529 | E: [email protected]

Share This, Choose Your Platform!

Go to Top