Loading Events

Το Τμήμα Επιστημών Ζωής και Υγείας διοργανώνει σειρά βιωματικών εργαστηρίων/σεμιναρίων την Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017. Τα εργαστήρια/σεμινάρια απευθύνονται σε μαθητές και απόφοιτους Λυκείων.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες σε ένα από τους πιο κάτω τομείς:

  • Φαρμακευτική
  • Επιστήμη του Αθλητισμού
  • Φυσικοθεραπεία
  • Διαιτολογία και Διατροφολογία
  • Βιολογία του Ανθρώπου
  • Νοσηλευτική

Όλες οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη των καθηγητών του Τμήματος Επιστημών Ζωής και Υγείας. Οι συμμετέχοντες θα απασχοληθούν σε εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας όπου θα αποκτήσουν γνώσεις και χρήσιμες εμπειρίες που αφορούν διάφορους τομείς των Επιστημών Ζωής και Υγείας. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους καθηγητές του Τμήματος για θέματα σχετικά με το μέλλον του τομέα, προοπτικές και συναφή επαγγέλματα. 

Το Τμήμα Επιστημών Ζωής και Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας προσφέρει σήμερα ένα ολοκληρωμένο φάσμα σπουδών στους τομείς της φροντίδας υγείας, της έρευνας και της εκπαίδευσης σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

 

Πρόγραμμα

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

 

Συμμετοχή

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως συμπληρώσουν τη φόρμα πιο κάτω με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) και το εργαστήριο στο οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν μέχρι και τις 7 Ιουλίου 2017. 

 

Η σειρά εργαστηρίων προσφέρεται χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση. 

Share This, Choose Your Platform!

Go to Top