Loading Events

 

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας η Ημερίδα Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης και του προγράμματος Επιστήμης του Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

 

Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές της Επιστήμης του Αθλητισμού, πτυχιούχους γυμναστές και προπονητές. Κατά την διάρκεια της ημερίδας oι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν δύο επιστημονικές συνεδρίες. Το θέμα της πρώτης συνεδρίας (9.30 -11.00) είναι «Επιστημονική Υποστήριξη Ποδοσφαίρου», με ομιλητές τους Δρ. Μούγιο Βασίλη (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), Δρ. Χατζηχαραλάμπους Μάριο (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) και Δρ. Χρίστου Μάριο (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας). Η δεύτερη συνεδρία θα διεξαχθεί στις 11.30-13.00, με θέμα «Υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση», με ομιλητές τους Δρ. Μπογδάνη Γρηγόρη (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Δρ. Γιαννάκη Χριστόφορο (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) και Δρ. Σμήλιος Ηλία (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης).

 

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν στο Cine Studio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Προσέλευση συνέδρων και εγγραφές μεταξύ 8:30-9:00. Σύντομοι χαιρετισμοί μεταξύ 9:00-9:30.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για δηλώσεις συμμετοχής στα παρακάτω τηλέφωνα: 22842336, 22841568 ή μέσω email: [email protected], [email protected].

 

Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όσους παρακολουθήσουν την ημερίδα.  


Πρόσκληση εκδήλωσης.

 

Share This, Choose Your Platform!

Go to Top