Διεύρυνση Συνεργασίας με Coca-Cola Τρία Έψιλον

Ο κ. Αλέξανδρος Αντωναράς, Αντιπρόεδρος Φοιτητικών Υπηρεσιών, είχε τη χαρά να συναντηθεί με τους συνεργάτες μας στην Coca-Cola Τρία Έψιλον. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιουνίου 2022 στο πλαίσιο διεύρυνσης των διασυνδέσεων του Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα του Career Success Centre, με μεγάλες εταιρίες της αγοράς εργασίας.

Η συνάντηση αυτή διευθετήθηκε μέσω του προγράμματος Erasmus και συγκεκριμένα  αφορούσε το “Staff Mobility for Training”.

Οι συνεργάτες μας μοιράζονται μαζί μας:

“Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον έχουμε ως προτεραιότητα να στηρίζουμε τους νέους ανθρώπους και να κατανοούμε τις ανάγκες τους. Πρόσφατα είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε, στα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα, τον κύριο Αλέξανδρο Αντωναρά από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Ο Αλέξανδρος μας μίλησε αναλυτικά για όλες τις πρωτοβουλίες του πανεπιστημίου και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε πιθανούς τρόπους για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την συνεργασία μας. Στο πλαίσιο αυτό, μιλήσαμε και για το πρόγραμμα Rise Management Trainee της Coca-Cola 3Ε. Το πρόγραμμα αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για έναν νέο επαγγελματία να κάνει ένα δυναμικό πρώτο βήμα στην καριέρα του. Στα δυο χρόνια που διαρκεί το πρόγραμμα, ο Management Trainee, αναλαμβάνει ενεργό ρόλο σε μια ομάδα του οργανισμού, εμπλέκεται σε σημαντικά projects και αποκτά πολύτιμες εικόνες και εμπειρίες για την μετέπειτα καριέρα του! Όπως ενημερώσαμε και τον Αλέξανδρο, φέτος υπάρχει ανοικτή θέση του προγράμματος και στην Κύπρο, όπου αναζητάμε τον κατάλληλο υποψήφιο για να ενταχθεί στη ομάδα της Coca-Cola HBC Κύπρου. Οι αιτήσεις τόσο για Ελλάδα όσο και για Κύπρο θα είναι ανοικτές μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον Αλέξανδρο για την όμορφη και παραγωγική συζήτηση που είχαμε και ευχόμαστε να μας δοθούν σύντομα κι άλλες ευκαιρίες να το επαναλάβουμε!”

Το Πρόγραμμα Rise είναι σχεδιασμένο για ταλαντούχους νέους απόφοιτους ώστε αυτοί να προετοιμαστούν και να προκληθούν να μεγαλώσουν στην νέα γενιά ηγετών της Coca-Cola!

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και εκδήλωση ενδιαφέροντος πατήστε εδώ.