Δια ζώσης συναντήσεις με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη – Προγράμματα Μηχανικής

Το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη κύκλου δια ζώσης συναντήσεων με υποψήφιους φοιτητές Μηχανικής στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικής, Δρ Στέλιος Νεοφύτου, καθώς επίσης και έμπειροι σύμβουλοι εισδοχής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουν για τα  προγράμματα σπουδών Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Μηχανολόγου Μηχανικού, Πολιτικού Μηχανικών και Μηχανικού Περιβάλλοντος και Μηχανικού Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου και Ενέργειας.

Ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο καθώς και για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο.

Τα προγράμματα σπουδών Μηχανικής είναι τετραετούς φοίτησης και οδηγούν στην απόκτηση πτυχιακού τίτλου (Bachelor of Science) αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει πτυχία σε 5 ειδικότητες μηχανικών:

Τα ανανεωμένα προγράμματα σπουδών ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις και ανάγκες της εκπαίδευσης Μηχανικών στην Ευρώπη και την Αμερική. Παρέχουν ισχυρή και ισορροπημένη γνώση βασισμένη στο σύνολο του φάσματος της Μηχανικής επιστήμης καθώς και την απαραίτητη πρακτική εμπειρία στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του τμήματος. Οι απόφοιτοι/ες μας αποκτούν τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται από την βιομηχανία για να αποτελέσουν τον μοχλό ανάπτυξης της τεχνολογίας και της βιώσιμης οικονομίας.

Διεθνώς Αναγνωρισμένη Ακαδημαϊκή Αριστεία

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συγκαταλέγεται στα 501-600 καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως, με μόνο 2 Ελληνικά πανεπιστήμια σε υψηλότερη θέση, σύμφωνα με την κατάταξη του Times Higher Education (THE) World University Rankings 2023.

Γίνε σήμερα μέλος της μεγαλύτερης πανεπιστημιακής κοινότητας στην Κύπρο

Ενημερώσου έγκαιρα και ξεκίνα τις σπουδές σου δυναμικά στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας το ερχόμενο ακαδημαϊκό εξάμηνο.

Έναρξη νέου κύκλου σπουδών: 25 Σεπτεμβρίου 2023