10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ e-ΘΕΜΙΣ

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στηρίζει το επετειακό 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο e-Θέμις

Στις 17 & 18 Μαΐου η Ένωση Ελλήνων Νομικών e-Θέμις διοργανώνει το επετειακό 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της με θέμα: «Προς ένα νέο σύστημα απονομής ποινικής δικαιοσύνης – Ο νέος Ποινικός Κώδικας και ο νέος Κώδικας Ποινικής Δικονομίας» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στο συνέδριο θα συμμετέχει και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με την ομιλία του Δρ Γρηγόρη Μιχαηλίδη με θέμα «Η παράλληλη ποινική και διοικητική αντιμετώπιση της ίδιας φορολογικής παράβασης, η αρχή ne bis in idem και η ΕΣΔΑ».

Μπορείτε να κατεβάσετε εδώ το Πρόγραμμα σε μορφή PDF.

Οι σύμβουλοι του Γραφείου Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα παρευρίσκονται στο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου για να παρέχουν πληροφορίες.

Ένωση Ελλήνων Νομικών e-Θέμις

LogoΗ Ένωση Ελλήνων Νομικών e-Θέμις αποτελεί μη κερδοσκοπικό σωματείο. Καταστατικός σκοπός της e-Θέμις είναι η ενημέρωση και επιστημονική αρωγή προς Δικηγόρους και ασκούμενους – μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος καθώς και Νομικούς, με στόχο την καλλιέργεια και προώθηση του Επιστημονικού Διαλόγου για το σύγχρονο ελληνικό και το διεθνές Δίκαιο.