Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στηρίζει και συνδιοργανώνει την Ημερίδα Διατροφής του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου

«Η Ηγεσία και τα χαρακτηριστικά ενός Σπουδαίου Επαγγελματία Υγείας» | 10 Δεκεμβρίου 2022

Το Τμήμα Επιστημών Ζωής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στηρίζει και συνδιοργανώνει την Ημερίδα Διατροφής του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου (ΣυΔιΚυ) με τίτλο «Η Ηγεσία και τα χαρακτηριστικά ενός Σπουδαίου Επαγγελματία Υγείας» η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 στο Αμφιθέατρο CINE Studio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στόχος της ημερίδας είναι η κατανόηση και η δημιουργία ενός καλυτέρου εργασιακού περιβάλλοντος με το να δοθούν πρακτικοί τρόποι επικοινωνίας με τους ασθενείς από τους επαγγελματίες υγείας. Το πρώτο μέρος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί σε μορφή εργαστήριου ενώ το δεύτερο μέρος θα είναι αφιερωμένο στην ενημέρωση για την παραγωγή γάλακτος, την σημασία του στην υγεία του ατόμου και τον ποιοτικό του έλεγχο στην Κύπρο.

Κύριος Ομιλητής στην ημερίδα είναι ο Δρ Elie Wakil, καθώς και ο Δρ Μάριος Χριστοφόρου, η κα Έλλη Χατζηλουκά και ο κ. Γιάννης Μπίλλης. Την ημερίδα θα συντονίζει η Δρ Ελένη Π. Ανδρέου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας και Προέδρος του ΣυΔιΚυ, και η Δρ Έλενα Φιλίππου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν ενώ θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με 5 ΣΜΕ καθώς και αντίγραφο του βιβλίου “Οδηγός Διατροφής για Καλύτερη Ρύθμιση του Διαβήτη” σε κάθε παρευρισκόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο (+357) 22452258 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected].

Πρόγραμμα

ΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
8:30-9:00 ΕΓΓΡΑΦΕΣ
9:00-11:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

“BUILDING A BETTER WORK ENVIRONMENT” -HOW TO SUCCEED TALKING TO PATIENTS

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ» -ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

Dr Elie Wakil, Director E.W. Human Development Ltd

11:00-11:30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – Cocktail BLOCK GALLERY
11:30-12:00 Μέρος 2ο

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δρ Μάριος Χριστοφόρου DVM, MSc, Κλινικός Κτηνίατρος

12:00-12:30 ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Κα Έλλη Χατζηλουκά, ΒSc, MSc, PGDip, Διατροφολόγος

12:30-12:50 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑKΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Κος Γιάννης Μπίλλης

12:50-12:55 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΡΕΥΝΑ NUTRICO

Δρ Έλενα Φιλίππου, Αναπλ. Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

12:55-13:00 ΣΥΝΟΨΗ

Δρ Ελένη Ανδρέου, Αναπλ. Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Πρόεδρος Συ.Δι.Κυ.