Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ακαδημαϊκός συνεργάτης του 5ου Συνεδρίου Φαρμακοποιών «Το φαρμακείο σύμμαχος στην υγεία των πολιτών» | 25 Ιανουαρίου 2023

Το Τμήμα Επιστημών Ζωής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας συμμετέχει και στηρίζει το 5ο Συνέδριο Φαρμακοποιών με τίτλο «Το φαρμακείο σύμμαχος στην υγεία των πολιτών» το οποίο διοργανώνει η ΙΜΗ και θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2023 διαδικτυακά.

Το συνέδριο στοχεύει στην παρουσίαση της νέας πραγματικότητας για τον ρόλο του φαρμακοποιού στη μετα-COVID 19 εποχή. Θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου καθώς και οι τάσεις που διαμορφώνονται σε διεθνές και τοπικό επίπεδο. Επίσης ο σύγχρονος Φαρμακοποιός καλείται σήμερα να προσφέρει ευρείας κλίμακας υπηρεσίες τόσο ως επιστήμονας, όσο και ως πάροχος υπηρεσιών. Το Συνέδριο, μεταξύ άλλων, σκοπεύει να αναλύσει το πώς τα φαρμακεία συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλά και πώς οι καινοτόμες τεχνολογίες επηρεάζουν το φαρμακείο του μέλλοντος.

Το συνέδριο συντονίζει ο Δρ. Χρίστος Πέτρου, Αναπληρωτής Καθηγητής Φαρμακευτικής Χημείας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων και Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο (+357) 22505532 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected].

Το Συνέδριο θα είναι στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι 23 Ιανουαρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο (+357) 22505532 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected].