Το Παν. Λευκωσίας στηρίζει τη Χριστουγεννιάτικη Φιέστα Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Η φιέστα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023, από τις 10:00 μέχρι τις 18:30

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στηρίζει τη Χριστουγεννιάτικη Φιέστα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, από τις 10:00 μέχρι τις 18:30 στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΗΚ (Αμφιπόλεως 11, Στρόβολος).

Εκεί θα παρευρίσκονται μέλη της ομάδας του Mediazone του Πανεπιστημίου Λευκωσίας προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να βιντεοσκοπήσουν το εορταστικό τους μήνυμα σε απεικόνιση 3D, φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Παιδαγωγικών Σπουδών του ΠΛ προσφέροντας δημιουργικές παιδικές δραστηριότητες, καθώς και φοιτητές και φοιτήτριες της Ιατρικής και της Νοσηλευτικής του ΠΛ, προσφέροντας έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και της γλυκόζης του κοινού.

Την εκδήλωση συντονίζει το Τμήμα Management της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΛ.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.anticancersociety.org.cy, στη σελίδα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στο Facebook και στο τηλέφωνο 77771080.

Τα έσοδα από όλες τις εκδηλώσεις θα διατεθούν για στήριξη του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, ο οποίος για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους.