Αν είσαι φοιτητής και μένεις στον δικό σου χώρο, μακριά από την οικογένειά σου, μπορεί να χρειάστηκες κι εσύ ιατρική φροντίδα για κάποιο πρόβλημα υγείας που προέκυψε. Ίσως να μην ήθελες να ανησυχήσεις τους δικούς σου και έτσι προτίμησες να το «περάσεις» μόνος/η.

Πλέον όταν χρειάζεσαι φροντίδα για την υγεία σου δεν θα είσαι ποτέ πια μόνος/η! Το Ιατρικό Κέντρο Πανεπιστημίου Λευκωσίας (UNIC Medical Centre) είναι δίπλα σου (και κυριολεκτικά, αφού βρίσκεται στην Έγκωμη, πολύ κοντά στο πανεπιστήμιο), προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους!

Εξυπηρετεί, δηλαδή, τόσο την πανεπιστημιακή κοινότητα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και των οικογενειών των φοιτητών, αλλά είναι «ανοιχτό» και για το ευρύ κοινό. Αυτό σημαίνει πως εσύ που σπουδάζεις στη Λευκωσία μπορείς να το επισκέπτεσαι όποτε σου είναι απαραίτητο.

Μάθε περισσότερα για το UNIC Medical Centre πιο κάτω:

1

Πρότυπο Ιατρικό Κέντρο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που είναι στο ΓεΣΥ! 

Το UNIC Medical Centre είναι ένα πρότυπο ιατρικό κέντρο, από τα νεότερα και πιο σύγχρονα της Κύπρου, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο του Κυπριακού Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ).

Διαθέτει μοντέρνο εξοπλισμό και λειτουργεί σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στην οδό Μάρκου Δράκου 8, στην Έγκωμη. Επιπλέον, στεγάζει καρδιολογική μονάδα και μονάδα υπερήχων, ενώ σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοϊατρικής, διαθέτει και χημείο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών!

Το Ιατρικό Κέντρο στελεχώνεται από πέντε προσωπικούς γιατρούς, έναν καρδιολόγο και ειδικούς επισκέπτες γιατρούς, οι οποίοι καλύπτουν τους τομείς της γυναικολογίας, της παθολογίας, της γαστρεντερολογίας, της νευρολογίας, της ακτινολογίας, της ψυχολογίας και της διαιτολογίας.

Παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που βασίζονται σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, κάνοντας το έτσι ένα αξιόπιστο κέντρο ιατρικής περίθαλψης που μπορείς να εμπιστευτείς.

 

2

Χώρος έρευνας και εκπαίδευσης για φοιτητές Ιατρικής του UNIC 

Εκτός από τις υπηρεσίες ιατρικής περίθαλψης, το Κέντρο ασχολείται επίσης με ερευνητικές εργασίες. Επιπρόσθετα λειτουργεί και ως χώρος εκπαίδευσης για φοιτητές Ιατρικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας!

Αν έχεις φίλους που σπουδάζουν στην Κύπρο και προέρχονται από άλλες χώρες της ΕΕ, μπορούν να εγγραφούν στο Ιατρικό Κέντρο, αφού πρώτα εξασφαλίσουν το πιστοποιητικό δικαιώματος υγειονομικής περίθαλψης (έντυπο S1) από τις χώρες τους.

 

3

Δίπλα σου σε κάθε ιατρική ανάγκη… απλά με ένα click! 

Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα του UNIC Medical Centre είναι ότι παρέχει γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση στους ασθενείς του!

Πώς; Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του, μπορείς να κάνεις online κράτηση ραντεβού, αίτηση για επανάληψη ιατρικών συνταγών και αίτηση για παραπομπή σε ειδικό γιατρό. Ενώ, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, μπορείς να κανονίσεις μέχρι και διαδικτυακή συνάντηση με τον προσωπικό σου γιατρό, όταν δεν μπορείς να πας εκεί ή δεν είναι απαραίτητο.

Σε περίπτωση που επιθυμείς να επικοινωνήσεις με τους γιατρούς ή να μάθεις περισσότερα για το Ιατρικό Κέντρο του UNIC, επισκέψου την ιστοσελίδα του ΕΔΩ!

AI CONTENT END 1

Source: Σπουδάζεις στη Λευκωσία; Δες πώς μπορείς να επισκέπτεσαι δωρεάν γιατρό στην περιοχή σου!