Γιατί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις το Cyprus Career Expo 2022

Το Cyprus Career Expo θα περιλαμβάνει σεμινάρια με διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού και σημαντικά στελέχη εταιρειών. Παράλληλα, θα προσφέρει στους εργοδότες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις κατά τη διάρκεια του Expo.

Συγκεκριμένα, μέσω της πλατφόρμας εύρεσης εργασίας Ergodotisi.com, αλλά και μέσα από άμεση επαφή με τους συμμετέχοντες οργανισμούς, οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας των εταιρειών που συμμετέχουν στο Cyprus Career Expo και να παραστούν στη διαδικτυακή εκδήλωση για online συνεντεύξεις.

Οι συνεντεύξεις θα διεξάγονται online μέσω video chat στα ψηφιακά περίπτερα των εργοδοτών. Το Networking Area θα είναι επίσης διαθέσιμο στους εργοδότες και συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της έκθεσης, για συναντήσεις και συζητήσεις. Για τους υποψηφίους που δεν θα καταφέρουν να προκρατήσουν μια συνέντευξη, είναι σημαντικό να παραστούν στην έκθεση πλήρως προετοιμασμένοι, με τα βιογραφικά σημειώματά τους και τις συστατικές επιστολές τους.

Βίντεο από Cyprus Career Expo 2019 

Γιατί πρέπει να δώσεις το παρών σου στο Cyprus Career Expo 2022  εάν ψάχνεις δουλειά; 

Διότι θα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσεις τους κορυφαίους εργοδότες στην Κύπρο και να προσληφθείς επί τόπου! Παράλληλα, θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις δωρεάν σεμινάρια και εργαστήρια, κερδίζοντας πολύτιμα μαθήματα σταδιοδρομίας από κορυφαίους ειδικούς σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού. Άδραξε την ευκαιρία να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις με επιτυχία την επαγγελματική πορεία σου βάσει της εκπαίδευσης, των δεξιοτήτων και της εμπειρίας σου!

Γιατί πρέπει να δώσεις το παρών σου στο Cyprus Career Expo 2022  εάν είσαι εργοδότης; 

Γιατί πού αλλού θα συναντήσεις μαζεμένα τόσα καταρτισμένα άτομα, ταλαντούχους απόφοιτους, φοιτητές, εξειδικευμένο προσωπικό και άνεργους υποψηφίους; Είναι η ιδανική ευκαιρία να βελτιώσεις την εικόνα, την αναγνωρισιμότητα και το κύρος της εταιρείας σου, συμμετέχοντας στην κορυφαία εκδήλωση σταδιοδρομίας και απασχόλησης στην Κύπρο. Επιπρόσθετα, θα μπορείς να εμπλουτίσεις τη βάση δεδομένων σου με βιογραφικά σημειώματα για υφιστάμενη και μελλοντική χρήση. Το καλύτερο είναι ότι θα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις online συνεντεύξεις στο περίπτερο σου ή στο networking area και να προσλάβεις επί τόπου!

Γιατί πρέπει να δώσεις το παρών σου στο Cyprus Career Expo 2022  εάν είσαι φοιτητής/μαθητής; 

Μέσω του Cyprus Career Expo θα μπορέσεις να αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τις ανάγκες των εργοδοτών και θα δεις με νέα οπτική τις σπουδές σου και τις μελλοντικες φιλοδοξίες για την καριέρα σου. Είναι μια ευκαιρία να μάθεις για την υφιστάμενη και μελλοντική κατάσταση της αγοράς εργασίας στην Κύπρο και να προετοιμάσεις το πλάνο σου για μετά την αποφοίτησή σου. Συνάμα μπορείς να επωφεληθείς από διάφορες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για να βελτιώσεις το βιογραφικό σου σημείωμα και να κτίσεις έγκαιρα το δίκτυο των επιχειρηματικών επαφών σου, διευρύνοντας τις επιλογές της μελλοντικής σου σταδιοδρομίας.

Βίντεο από Cyprus Career Expo 2019 

Το CCE συνδιοργανώνεται και πάλι από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, τη διαδικτυακή πλατφόρμα ergodotisi.com και την Boussias Cyprus, και θα διεξαχθεί για δεύτερη χρονιά διαδικτυακά, στις 4 Μαΐου, από τις 10:00 μέχρι τις 16:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο είναι απαραίτητη η προεγγραφή.

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ 

 Διαδικτυακός Χορηγός Επικοινωνίας: Digital Tree  

Cyprus Career Expo 2022

Source: Γιατί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις το Cyprus Career Expo 2022