Loading Events

Διαδικτυακή Παρουσίαση της Σχολής Επιστημών Αγωγής

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αποτελεί το πανεπιστήμιο με τον μεγαλύτερο αριθμό φοιτητών στην Κύπρο και το μεγαλύτερο στη νότια Ευρώπη με κύρια γλώσσα διδασκαλίας την αγγλική. Είναι το πλέον διεθνοποιημένο πανεπιστήμιο στην Κύπρο, καθώς φιλοξενεί περισσότερους από 12,000 φοιτητές από 70 χώρες. Αποτελεί δε την πρώτη επιλογή των εξ Ελλάδος φοιτητών για σπουδές στο εξωτερικό.

Το Πανεπιστήμιο επενδύει στη συνεχή ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών, κάποια εκ των οποίων σε συνεργασία με σημαντικά πανεπιστήμια, εστιάζοντας στην επαγγελματική σταδιοδρομία των φοιτητών και παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου φοιτητική εμπειρία, στα πρότυπα των καλύτερων πανεπιστημίων του εξωτερικού.

Διεθνώς Αναγνωρισμένη Ακαδημαϊκή Αριστεία

Η υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που παρέχει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει αναγνωριστεί από τον οργανισμό QS World University Rankings, ο οποίος το κατάταξε τα τελευταία δύο χρόνια στις θέσεις 106 και 91, στην Περιοχή Αναδυόμενης Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (EECA). Τα αποτελέσματα αυτά τοποθετούν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανάμεσα στα κορυφαία της περιοχής.

Το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται επίσης από το Times Higher Education (THE) University Impact Rankings στην θέση 42 παγκοσμίως στη κατηγορία της Ποιοτικής Εκπαίδευσης και ανάμεσα στα 301-400 πανεπιστήμια παγκοσμίως με σημαντική κοινωνική και οικονομική συνεισφορά.

Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διακρίθηκε ξανά με 5 Αστέρια QS στον τομέα της Διαδικτυακής Μάθησης/Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης από το QS Intelligence Unit, όπως και το 2017, όταν αναδείχθηκε ως το πρώτο πανεπιστήμιο στην ΕΕ στον τομέα αυτό καθώς και ανάμεσα στα 14 πανεπιστήμια στον κόσμο που έχουν λάβει αυτή την βαθμολογία.

Η διαδικτυακή παρουσίαση είναι δωρεάν και ανοικτή για όλους, αλλά απευθύνεται κυρίως σε μαθητές λυκείου, φοιτητές, γονείς και επαγγελματίες του αντικειμένου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό και Σύμβουλους Εισδοχής και να θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά τα προγράμματα σπουδών και γενικά τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Σχολή Επιστημών Αγωγής

Η Σχολή Επιστημών Αγωγής προσφέρει επιστημονικά διαμορφωμένα προγράμματα σπουδών διασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

Λειτουργώντας στην κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας, η Σχολή Επιστημών Αγωγής χαράσσει μια νέα πορεία για μια «νέα παιδεία», έτσι ώστε οι απόφοιτοί μας να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις του 21ου αιώνα. Τα ολοκληρωμένα και σύγχρονα προγράμματα σπουδών και η υλοποίησή τους από εξειδικευμένο και διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό, αποτελούν κύριο μέλημα της Σχολής, προκειμένου οι φοιτητές μας να γίνουν κριτικά σκεπτόμενοι εκπαιδευτικοί, ικανοί να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου κόσμου.

Στη Σχολή ιδρύθηκε και λειτουργεί έδρα UNESCO με αντικείμενο “την Πολιτισμική Ετερότητα και το Διαπολιτισμικό Διάλογο για έναν Πολιτισμό Ειρήνης”. Η έδρα αυτή αποτελεί “βήμα πολιτισμού και ειρήνης” για την Κύπρο και εγγυάται την ποιοτική και δημοκρατική πανεπιστημιακή εκπαίδευση, χωρίς στερεότυπα, διακρίσεις και κοινωνικές προκαταλήψεις.

Η Σχολή αποτελείται από τα τμήματα:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Επιστημών Αγωγής πατήστε εδώ.

Δηλώστε Ενδιαφέρον για Πρόγραμμα Σπουδών

Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα για να δηλώσετε ενδιαφέρον για συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, και για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες πριν την εκδήλωση. Με αυτό τον τρόπο θα απαντηθούν πολλές από τις ερωτήσεις σας πριν να σας γνωρίσουμε και από κοντά.

Πληροφορίες

Share This, Choose Your Platform!

Go to Top