Το «The Big Choir Project» Είναι Γεγονός

Η εναρκτήρια συνάντηση της μεγαλύτερης χορωδίας της Κύπρου στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Ένα φιλόδοξο έργο, το «The Big Choir Project», που στοχεύει στην εξέλιξη και ανάδειξη της μουσικής πραγματικότητας της Κύπρου και στην επάξια αντιπροσώπευση της στη διεθνή μουσική δράση, είναι πραγματικότητα. Το έργο αφορά τη δημιουργία της μεγαλύτερης, αριθμητικά, χορωδίας της Κύπρου, που αποτελείται από περισσότερους από 200 επαγγελματίες μουσικούς, πτυχιούχους, σπουδαστές, μαθητές μουσικών λυκείων και μέλη χορωδιών απ’ όλη την Κύπρο και το εξωτερικό.

Η πρώτη συνάντηση, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη έναρξη της λειτουργίας της χορωδίας, θα γίνει στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στις 15 Ιουλίου 2018 στις 11:00 π.μ. Τη σύσταση της Παγκύπριας χορωδίας καλλιτεχνών στηρίζει το Πανεπιστήμιο παραχωρώντας ειδική αίθουσα για να φιλοξενεί τις συναντήσεις του μοναδικού αυτού χορωδιακού συνόλου.

Μαέστρος και διευθυντής του συνόλου ο εμπνευστής του έργου αυτού, Νικόλας Θεράποντος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στη μουσική εκπαίδευση και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Επιστήμες Αγωγής. Ο Νικόλας είναι καθηγητής μουσικής και μαέστρος τριών χορωδιακών συνόλων σε Λάρνακα και Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 96594854.