Δωρεάν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού «ΑΡΙΣΤΟΝ» από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ το ψυχομετρικό τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού «ΑΡΙΣΤΟΝ» σε νεοεισερχόμενους προπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες που θα προχωρήσουν σε εγγραφή μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2023. Η συγκεκριμένη δράση θα ισχύει κατά την περίοδο εγγραφών, 1η Αυγούστου – 1η Σεπτεμβρίου 2023. Απαραίτητη προϋπόθεση, η προεγγραφή για το Χειμερινό Ακαδημαϊκό Εξάμηνο 2023.

Το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού «ΑΡΙΣΤΟΝ» είναι ένα εξειδικευμένο σύστημα επαγγελματικής συμβουλευτικής που χρησιμοποιεί προηγμένους κανόνες, αλγόριθμους και μαθηματικά μοντέλα, προκειμένου να προσδιορίσει το επάγγελμα που ταιριάζει στην προσωπικότητά του κάθε ενδιαφερομένου.

Το προσωπικό του Τμήματος Εισδοχής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, το οποίο διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στη διεξαγωγή και κυρίως στην ανάλυση των αποτελεσμάτων του «ΑΡΙΣΤΟΝ» τεστ, θα σε καθοδηγήσει ώστε να πάρεις τις σωστές επαγγελματικές αποφάσεις για να σχεδιάσεις σωστά το μέλλον σου.

Συγκεκριμένα, το τεστ θα σε βοηθήσει να διερευνήσεις την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντά σου, έτσι ώστε, να προσδιορίσεις τα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν και να πάρεις σωστές αποφάσεις όσον αφορά τις σπουδές σου, αυξάνοντας τις πιθανότητες μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την κα Χριστίνα Ευριπίδου, Σύμβουλο Εισδοχής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Συντονίστρια του Άριστον τεστ (ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] | τηλέφωνο: +357 22 841528/9)