Υποτροφίες Graphic Design από το Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων

Δεκαήμερο αξιολόγησης πορτφόλιο ή πόστερ για όσους ενδιαφέρονται για σπουδές Γραφικών Τεχνών διοργανώνει το Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Θέλετε να εργαστείτε ως graphic designers στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα; Σας ενδιαφέρει ο σχεδιασμός ψηφιακών προϊόντων και εφαρμογών; Ονειρεύεστε να ξεκινήσετε το δικό σας design studio;

Το πρόγραμμα σπουδών «Γραφική Επικοινωνία» (ΒΑ) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παρέχει στους φοιτητές τη δυνατότητα μάθησης των σύγχρονων σχεδιαστικών εφαρμογών, καθώς και της απόκτησης γνώσεων και δεξιοτήτων, που είναι απαραίτητες στον σύγχρονο graphic designer. Οι απόφοιτοί μας εργοδοτούνται σε δημιουργικά γραφεία, διαφημιστικές εταιρίες, εκδοτικές και τυπογραφικές μονάδες, καθώς και σε μουσεία, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Απασχολούνται δε και στους τομείς του διαδικτύου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Από τη Δευτέρα 8 έως και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, από τις 11:00 ως τις 17:00, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το αρμόδιο τμήμα, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, με το πορτφόλιό τους. Μπορούν επίσης να υποβάλουν για αξιολόγηση ένα πρωτότυπο πόστερ, με θέμα «Discover Cyprus», ώστε να εξασφαλίσουν θέση στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Γραφική Επικοινωνία». Για τα πιο ευρηματικά πορτφόλιο ή πόστερ θα δοθούν υποτροφίες. Συγκεκριμένα, οι 5 καλύτερες συμμετοχές θα βραβευθούν ως εξής:

  • 1 υποτροφία ύψους 75% στα δίδακτρα του 1ου έτους σπουδών
  • 2 υποτροφίες ύψους 50% στα δίδακτρα του 1ου έτους σπουδών
  • 2 υποτροφίες ύψους 25% στα δίδακτρα του 1ου έτους σπουδών

Τα μαθήματα για το Εαρινό Τετράμηνο (Spring Semester) ξεκινούν στις 29 Ιανουαρίου 2018.

Για πληροφορίες και ραντεβού

Το Πρόγραμμα (ΒΑ) Γραφικής Επικοινωνίας:
Νίκη Σιώκη, Τηλ.:22 842248 και Μαρία Σταυρίδη, Τηλ.: 22 842252

Το Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών:
Νίκη Ζαχαριάδου, Τηλ.: 22 841661