Το Alumni Relations Department, η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και η Σχολή Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σας προσκαλούν στην πρώτη εκδήλωση της σειράς UNIC Alumni Family Series, μιας νέας πρωτοβουλίας που έχει στόχο να φέρει τους αποφοίτους και τις οικογένειές τους ξανά κοντά στο Πανεπιστήμιο μέσα από δράσεις με εκπαιδευτικό και δημιουργικό χαρακτήρα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2026, από τις 10:30 έως τις 12:30, στη Βιβλιοθήκη του UNIC Athens.
Οι μικροί μας φίλοι, ηλικίας 5 έως 12 ετών, θα απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία αφήγησης παραμυθιού και δημιουργικών δραστηριοτήτων, ενώ οι ενήλικές θα συμμετάσχουν σε ένα παράλληλο εργαστήριο.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η συγγραφέας και Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού στην Κύπρο κα. Έλενα Περικλέους και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια αναπτυξιακής ψυχολογίας Δρ. Αλεξία Μπάραμπλ.
Μετά την ολοκλήρωση των εργαστηρίων θα ακολουθήσει κοινή ολομέλεια και απονομή πιστοποιητικών συμμετοχής.
Σας περιμένουμε να περάσουμε μαζί ένα δημιουργικό πρωινό γεμάτο ιστορίες, γνώση, φαντασία και όμορφες οικογενειακές στιγμές.





