
Πώς η διατροφική αλυσίδα επηρεάζει την υγεία των ανθρώπων;
Παρουσίαση και συζήτηση για τη διατροφική αλυσίδα και πώς αυτή επηρεάζεται από την ‘Ενιαία Υγεία – One Health,’ την παγκόσμια στρατηγική με σκοπό την εξάπλωση της διεπιστημονικής συνεργασίας και επικοινωνίας σε όλους του τομείς της υγείας των ανθρώπων, ζώων και του περιβάλλοντος. Ως παράδειγμα, θα συζητηθεί η περίπτωση του αγελαδινού γάλακτος και πώς η υγεία και η υγιεινή των ζώων επηρεάζει την ποιότητά του.
| ΠΑΝΕΛ |
|---|
| Σταύρος Μαλάς, Καθηγητής Αναπτυξιακής Γενετικής, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Λευκωσίας |
| Ελένη Ανδρέου, Αναπλ. Καθηγήτρια Κλινικής Διαιτολογίας, Τμήμα Επιστημών Ζωής και Υγείας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας |
| Δάφνη Μαυρίδου, Κτηνίατρος |

