Διεκδίκησε Υποτροφία από το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού «Δημιουργικότητα και Εφευρετικότητα»

Αν η δημιουργία, η τέχνη, ο σχεδιασμός και η κατασκευή είναι οι αγαπημένες σου ενασχολήσεις και το όνειρό σου είναι να σπουδάσεις Αρχιτεκτονική ή Σχεδιασμό Εσωτερικού Χώρου (Interior Design), σε ένα σύγχρονο πανεπιστήμιο, μπορείς να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό «Δημιουργικότητας και Εφευρετικότητας» για να διεκδικήσεις υποτροφία για σπουδές στο τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό για να διεκδικήσεις:

  • 1 μερική υποτροφία (50%) για το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Αρχιτεκτονική (BA ARC, DIP ARC)
  • 1 μερική υποτροφία (50%) για το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στον Σχεδιασμό Εσωτερικού Χώρου (BA in Interior Design)

Η υποτροφία ισχύει για τα δίδακτρα του πρώτου Ακαδημαϊκού Έτους και δεν συμπεριλαμβάνει το κόστος αγοράς βιβλίων και άλλα τέλη όπως το τέλος εισδοχής.

Όροι Διαγωνισμού

Στείλε ψηφιακά μέχρι 3 αντιπροσωπευτικά σου έργα (ζωγραφική, κατασκευή, σχέδιο, φωτογραφία), σε μορφή PDF ή JPEG, μαζί με τα προσωπικά σου στοιχεία και τον κλάδο επιλογής σου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Τα έργα θα αξιολογηθούν από τους καθηγητές του Τμήματος με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:
– Δεξιοτεχνία
– Δημιουργικότητα
– Καινοτομία

Προθεσμία υποβολής έργων: 14 Σεπτεμβρίου 2018

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να είναι απόφοιτοι λυκείου που επιθυμούν να εγγραφούν στο χειμερινό ακαδημαϊκό τετράμηνο 2018. Αφορά νέους φοιτητές για εισδοχή σε κάθε έτος φοίτησης.

Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη, προσφέροντας εξατομικευμένη μόρφωση, που προετοιμάζει τους φοιτητές για ένα μέλλον συνεχώς μεταβαλλόμενο. Το Τμήμα στεγάζεται στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Έρευνας (ARC). Το ARC έχει κερδίσει ποικίλες διεθνείς διακρίσεις και περιλαμβάνει τεχνολογίες αιχμής, καθώς και εργαστήρια ψηφιακής κατασκευής και αρχιτεκτονικής μακέτας. Οι διδάσκοντες είναι αρχιτέκτονες διεθνούς κύρους, αφοσιωμένοι στη διδασκαλία, την επαγγελματική πρακτική, την έρευνα και την κοινωνική προσφορά. Αυτό αντανακλάται στα πολλαπλά διεθνή βραβεία που απέσπασαν φοιτητές και διδάσκοντες τα τελευταία χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών στο τηλέφωνο 22841528, 22841661 ή ηλεκτρονικά στο [email protected], [email protected]