UNIC September 2026
Το UNIC September είναι το πρόγραμμα προσανατολισμού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ειδικά σχεδιασμένο για την ομαλή προσαρμογή των νέων φοιτητών/τριών στο περιβάλλον του Πανεπιστημίου.
Το UNIC September είναι το πρόγραμμα προσανατολισμού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ειδικά σχεδιασμένο για την ομαλή προσαρμογή των νέων φοιτητών/τριών στο περιβάλλον του Πανεπιστημίου.
UNIC September is the orientation programme of the University of Nicosia, designed to introduce new students to the University environment. The programme consists of free Online Intensive English Language courses, social and sports activities, unique experiences and learning opportunities.
Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείου, υποψήφιους/ες φοιτητές/τριες και γονείς που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις επιλογές σπουδών, τις υποτροφίες και τη φοιτητική εμπειρία στο UNIC Athens και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν εφαρμόσιμες πρακτικές και σύγχρονες προσεγγίσεις που ενισχύουν το έργο του εκπαιδευτικού και μπορούν να ενσωματωθούν άμεσα στη σχολική τάξη.
Ενημερώσου έγκαιρα και ξεκίνα τις σπουδές σου δυναμικά στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος.
Μετά την παρουσίαση, θα ακολουθήσει συζήτηση (Q&A), όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν εξατομικευμένη καθοδήγηση από την ακαδημαϊκή και διοικητική ομάδα.
Participants will have the opportunity to meet members of the faculty and receive personalised guidance on the Business Administration programme at UNIC Athens.
Το τριετές πρόγραμμα, το οποίο αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της Συμμαχίας Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων NEOLAiA, οδηγεί σε ενιαίο κοινό τίτλο σπουδών ο οποίος συν-εκδίδεται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και τα πανεπιστήμια Jaén της Ισπανίας και Salerno της Ιταλίας.
Στην ημερίδα θα συζητηθούν σύγχρονες προκλήσεις και δυνατότητες για τη δημιουργία ενός ασφαλούς, συμπεριληπτικού και υποστηρικτικού σχολικού πλαισίου.
Plurilingual Futures: Voices, Practices, and Reimagining Europe NEOLAiA, the Alliance of European Universities, invites researchers, educators, and students to take part in its second international conference exploring how multilingual voices and practices are reshaping [...]
Η εκδήλωση εντάσσεται στη νέα σειρά συναντήσεων UNIC Future of Work Series, η οποία έχει στόχο να προσφέρει στους αποφοίτους του UNIC σύντομες και ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από θέματα που διαμορφώνουν το σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον και τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η συγγραφέας και Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού στην Κύπρο κα. Έλενα Περικλέους και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια αναπτυξιακής ψυχολογίας Δρ. Αλεξία Μπάραμπλ.
Το UNIC MUSIC VIBES επιστρέφει για 11η φορά, για να προσφέρει μια αξέχαστη βραδιά, για όλους!
The Procedural Law Unit at the University of Nicosia is pleased to announce that its 6th Annual Courts and Justice Conference will take place on Friday, the 4th of December 2026, between 09:00 and 16:00, at UNESCO Amphitheatre, [...]