Δρ Αντωναράς: Τιμήθηκε για τη στήριξή του στην επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων της ΚΔ

Τιμητική διάκριση για τη διαχρονική του στήριξη στο έργο του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και κατ’ επέκταση στην επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων της Κυπριακής Δημοκρατίας έλαβε ο Δρ Αλέξανδρος Αντωναράς, Αντιπρόεδρος Φοιτητικών Υπηρεσιών και Επίκουρος Καθηγητής Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στον Δρ. Αντωναρά απονεμήθηκε η τιμητική αυτή διάκριση από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, για την συνεισφορά του στα θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Επιχειρηματικής Βιωσιμότητας και της ευρύτερης προσπάθειας για προώθηση της εταιρικής υπευθυνότητας και της ενσωμάτωσης των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών στη στρατηγική των επιχειρήσεων. Η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 5 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο Δρ Αντωναράς εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του και δήλωσε

«η ενασχόληση με την επιχειρηματική υπευθυνότητα και βιωσιμότητα και η προώθηση των εννοιών αυτών στην επιχειρηματική κοινότητα αποτελούν προσωπικό στοίχημα για πάνω από δέκα χρόνια. Η τιμητική αυτή διάκριση αναγνωρίζει τις προσπάθειες και συνοδεύεται από την υπόσχεση της συνέχισης των προσπαθειών για ουσιαστική συμβολή στην αειφόρο ανάπτυξη και βιωσιμότητα του τόπου».