MBA Programme2024-01-12T12:13:17+02:00

Το πρόγραμμα MBA

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα MBA

Το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι το εμβληματικό πρόγραμμα της Σχολής και προσφέρεται είτε με φυσική παρουσία ή εξ αποστάσεως. Είναι δυναμικό και εντατικό, δίνοντας έμφαση στην ευελιξία σε επίπεδο παρακολούθησης και στη βιωματική μάθηση.

Το περιεχόμενο και η δομή του προγράμματος αναπροσαρμόζονται τακτικά, ενσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες προσεγγίσεις στον τομέα της Εκπαίδευσης στη Διοίκηση και στην κατάρτιση Στελεχών. Το πρόγραμμα προσφέρει ένα εξαιρετικά περιεκτικό και πρακτικό πτυχίο. Κινείται κοντά στην επιχειρηματική πρακτική, εξυπηρετώντας τις προτεραιότητες και τους στόχους των ενδιαφερόμενων υποψηφίων, καθιστώντας τους αποφοίτους επιχειρηματικούς ηγέτες του μέλλοντος.

Προγράμματα Σπουδών

Σημαντικότατη Διάκριση στον τομέα των Επιχειρήσεων και των Οικονομικών

Τι Λένε οι Φοιτητές μας

Κατά τη διάρκεια του σπουδών μου στη Διοίκηση Επιχει- ρήσεων στο UNIC, αναγνώρισα το ενδιαφέρον μου για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις (startups), καθώς και τις μικρές επιχειρήσεις. Σύντομα, συνειδητοποίησα ότι το UNIC παρέχει τεράστιους πόρους και υποστήριξη σε αυτόν τον τομέα. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τις startup μέσα από σχετικά σεμινάρια και συμμετοχή σε πολυάριθμους διαγωνισμούς και έργα, πάντα με την αδιάκοπη στήριξη των καθηγητών μου.

Διαβάστε περισσότερα

Pooya Charmarai Tohidi, Συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής, Sockseed, Διοίκηση Επιχειρήσεων (BBA), Tάξη του 2008, Διοίκηση Επιχειρήσεων – Κατεύθυνση στη Διοίκηση (MBA), Tάξη του 2012

Η απόφασή μου να πραγματοποιήσω σπουδές ΜΒΑ στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στηρίχθηκε στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων σύγχρονων σπουδών και γνώσεων, στην αναγνώριση του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ΔΟΑΤΑΠ και στη δυνατότητα χρήσης σύγχρονων και φιλικών προς το χρήστη τεχνολογιών και πλατφόρμας εξ’ αποστάσεως μάθησης, που επέτρεπε την πρόσβαση και μελέτη κάθε χρονική στιγμή, από οποιοδήποτε χώρο με σύνδεση internet. Η εμπειρία μου ήταν άριστη , ενισχύοντας την αρχική μου απόφαση, αφού η ενθάρρυνση,  το θετικό και πάντα εποικοδομητικό πνεύμα του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, προάγει αξίες, εμπειρίες και γνώσεις, δημιουργώντας προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη ατομική και επαγγελματική εξέλιξη για όλους. Λίγα χρόνια αργότερα ήθελα να σπουδάσω το αντικείμενο των Διεθνών Σχέσεων. Η άριστη εμπειρία που βίωσα από το ΜΒΑ, με ώθησε χωρίς δεύτερη σκέψη να ξεκινήσω και να ολοκληρώσω επιτυχώς, τις νέες σπουδές μου, πάλι και μόνο στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Σπύρος Ρεπούσης, MBA (DL) - Τάξη του 2014

Τα Νέα της Σχολής Επιχειρήσεων

Εκθέσεις καριέρας από το Κέντρο Επιτυχούς Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Με στόχο την υποστήριξη νέων ανθρώπων κατά τη σύνδεσή τους με την τοπική και διεθνή αγορά εργασίας και τη διασύνδεση επιχειρήσεων με το Πανεπιστήμιο και τους φοιτητές και τους αποφοίτους του, το Κέντρο Επιτυχούς Σταδιοδρομίας (Career Success Centre) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνει εκθέσεις εξειδικευμένες καριέρας ανά τομέα, όπως για παράδειγμα, στον ευρύτερο κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Μηχανικής και στην Πληροφορική και νέες τεχνολογίες.

Οι Εκδηλώσεις της Σχολής Επιχειρήσεων

UNIC at Careers in Sports: An Education Insights Showcase

20 Απριλίου @ 10:00 - 13:00 EEST

The University of Nicosia (UNIC) would like to invite you to the Panel Discussion: Careers in Sports - Education Insights Showcase on Saturday, 20 April at 10:00-13:00 IST) at Padukone – Dravid Centre for Sports Excellence, India.

Με στόχο την υποστήριξη νέων ανθρώπων κατά τη σύνδεσή τους με την τοπική και διεθνή αγορά εργασίας και τη διασύνδεση επιχειρήσεων με το Πανεπιστήμιο και τους φοιτητές και τους αποφοίτους του, το Κέντρο Επιτυχούς Σταδιοδρομίας (Career Success Centre) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνει εκθέσεις εξειδικευμένες καριέρας ανά τομέα.

Under the auspices of the Ministry of Education, Sport, and Youth, the Department of Management at the University of Nicosia and Junior Achievement Cyprus proudly present the GCEE 2023 – Global Entrepreneurship Education Conference 2.0.

Go to Top