Home|Events|

Δια Ζώσης Συναντήσεις με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο Ηράκλειο

Κέντρο Νεότητας Αγίου Τίτου & Κέντρο Μάθησης Πανεπιστημίου Λευκωσίας Επιμενίδου 3, Ηράκλειο, Κρήτη

Το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει το πρόγραμμα δια ζώσης συναντήσεων Ιανουαρίου με υποψήφιους φοιτητές στην Ελλάδα.

Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης | Q&A Session για ενδιαφερόμενους από Κύπρο και Ελλάδα

Online

Mπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση ζωντανά. Τo βίντεο θα εμφανιστεί εδώ λίγα λεπτά πριν την έναρξη. Πατήστε το PLAY για να ξεκινήσει. Σε περίπτωση που το βίντεο δεν εμφανίζεται, ανανεώστε τη σελίδα στο browser σας. [...]

Δια Ζώσης Συναντήσεις με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στη Θεσσαλονίκη

City Hotel, Thessaloniki Κομνηνών 11, Θεσσαλονίκη

Το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει το πρόγραμμα δια ζώσης συναντήσεων Ιανουαρίου με υποψήφιους φοιτητές στην Ελλάδα.

[ΑΝΑΒΟΛΗ] | Ταξίδι στο «ανήκειν». Από την υποδοχή στη συμπερίληψη: Εκπαιδευτικοί και διαμεσολαβητές ως «πόροι ελπίδας» στη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος

Επιμελητήριο Ηρακλείου, Αίθουσα Καστελλάκη Koroneou 9, Irakliο, Crete

Η ημερίδα αυτή απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και σε επαγγελματίες οι οποίοι εργάζονται σε σε πολλαπλά πεδία εφαρμογής της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Διαμεσολάβησης, όπως οργανισμοί, εταιρείες, μη κυβερνητικές οργανώσεις, κρατική και τοπική αυτοδιοίκηση

Ημερίδα Ενημέρωσης | Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές στην Ευρώπη

Ajax Hotel Γεωρ. Νεοφύτου, Mesa Geitonia, Λεμεσός, 25 590000

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σας προσκαλεί, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 μεταξύ 16:00 – 19:00 σε Ημερίδα Ενημέρωσης με θέμα «Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές στην Ευρώπη».

Ημερίδα Ενημέρωσης | Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Γραφείο Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Αθήνα Μεσογείων 265, Νέο Ψυχικό, Αθήνα

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σας προσκαλεί, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, η ώρα 19:00-21:00, σε ημερίδα ενημέρωσης. Έμπειροι σύμβουλοι εισδοχής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουν για τα 100+ προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου, τα πλεονεκτήματα που προσφέρει καθώς και για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο.

Διαδικτυακή Εκδήλωση: «Το μέλλον του Κοινωνικού Κράτους στην Ευρώπη της Ψηφιακής Εποχής»

Online

Mπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση ζωντανά και μετά σε μαγνητοσκόπηση εδώ. Τo βίντεο θα εμφανιστεί εδώ λίγα λεπτά πριν την έναρξη. Πατήστε το PLAY για να ξεκινήσει. Σε περίπτωση που το βίντεο δεν εμφανίζεται, [...]

Ημερίδα Ενημέρωσης | Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές στην Ευρώπη

University of Nicosia 46 Makedonitissas Avenue, Nicosia

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σας προσκαλεί, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2023 μεταξύ 16:00 – 18:00 σε Ημερίδα Ενημέρωσης με θέμα «Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές στην Ευρώπη».

Το Στρες και οι Επιδράσεις του στην Υγεία μας

CINE STUDIO (UNIC) Μακεδονίτισσης 46, Nicosia 2417, Cyprus, Nicosia

Το σεμινάριο είναι το 5ο που διοργανώνεται από τον Απρίλιο του 2022, που άρχισε η εκστρατεία ενημέρωσης και εκπαίδευσης του κοινού, των ασθενών και των επαγγελματιών της υγείας από την ομάδα εργασίας γιατρών και άλλων ειδικών του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA).

LCI 2023 | Talking to Global Minds Series: Heidi Gardner

Online

“We need a new approach for solving tough problems in a complex world—we need to collaborate smarter”, says Gardner who will share findings from her latest book titled, SMARTER COLLABORATION. How can we collaborate in [...]

Pandemic Recovery and Global/Regional Health Security

UNESCO Amphitheatre Makedonitissis 46, Nicosia

The Department of Primary Care and Population Health of the University of Nicosia (UNIC) Medical School welcomes to Cyprus, Dr Hans Henri P. Kluge, Regional Director of Europe for the World Health Organization.

Ημερίδα «Γίνομαι Διεθνολόγος για μία Mέρα: Σπουδές στη Διπλωματία, την Ασφάλεια και τους Διεθνείς Θεσμούς» 

University of Nicosia 46 Makedonitissas Avenue, Nicosia

Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ τάξης Λυκείων και Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΤΕΣΕΚ), δίνοντας τους την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές σπουδές, και τις επαγγελματικές προοπτικές.

On Campus Info Session | Doctor of Veterinary Medicine (DVM)

University of Nicosia 46 Makedonitissas Avenue, Nicosia

Join us during our upcoming in-person events and discover more about the 5-year Doctor of Veterinary Medicine (DVM) Degree for High School graduates. Discuss questions with Course Directors, current students and Admissions Advisers live and take a tour of our fabulous campus.

Go to Top