Ένα Διεθνές Πανεπιστήμιο

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC) διατηρεί ομάδες συντονισμού σε 19 πόλεις παγκοσμίως και συνεργάζεται με περισσότερα από 400 άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα για σπουδές φοιτητών στο εξωτερικό και ανταλλαγές ή έρευνα.

Εκπαιδευτικά Κέντρα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε Ευρώπη και Αμερική

Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για διεθνοποίηση και παγκόσμια εμβέλεια, έχουμε δημιουργήσει εκπαιδευτικά κέντρα στην Αθήνα, το Βουκουρέστι, και τη Νέα Υόρκη.
Όραμά μας είναι η υποστήριξη των φοιτητών μας σε όλο τον κόσμο, καθώς και η υποστήριξη των ακαδημαϊκών, ερευνητικών και επαγγελματικών συνεργασιών με κορυφαία πανεπιστήμια και εταιρείες παγκοσμίως.

Αθήνα, Ελλάδα

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα θεωρείται ένα από τα πιο καλαίσθητα και μοντέρνα εκπαιδευτικά και συνεδριακά κέντρα της πόλης, χάρη στον υπερσύγχρονο σχεδιασμό και τις πολλές δυνατότητες χρήσης των εγκαταστάσεών του.

Πρόκειται για έναν χώρο με προηγμένες εγκαταστάσεις και υλικοτεχνικές υποδομές, οι οποίες διαμορφώνουν ένα δυναμικό και ελκυστικό μαθησιακό περιβάλλον. Ο χώρος πληροί όλες τις προδιαγραφές για την κάλυψη των απαιτήσεων πολλαπλών δραστηριοτήτων, όπως διαλέξεις, εξετάσεις, συνέδρια, εργαστήρια, ημερίδες, παρουσιάσεις και άλλες εκπαιδευτικές συναντήσεις.

Το Κέντρο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στο Νέο Ψυχικό, σε ολιγόλεπτη απόσταση από τον νέο σταθμό Μετρό του Χολαργού, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της πόλης.

Το Κέντρο κατέχει ηγετικό ρόλο στην επαγγελματική κατάρτιση στον κλάδο της Λογιστικής στην Ελλάδα, και παρέχει επίσης υπηρεσίες στήριξης στους φοιτητές μας.

Βουκουρέστι, Ρουμανία

Οι δραστηριότητές μας στο Βουκουρέστι ξεκίνησαν το 2008, σε ειδικό κτήριο στον κεντρικό πανεπιστημιακό τομέα της πόλης. Το Εκπαιδευτικό Κέντρο μας παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε ένα εργονομικά σχεδιασμένο και ευέλικτο περιβάλλον διδασκαλίας, που ενθαρρύνει τη μάθηση.

Από την έναρξη της λειτουργίας του, το Γραφείο παρέχει στήριξη στους συνεργάτες και εταίρους επαγγελματικής κατάρτισης του Πανεπιστημίου. Πρόσφατα άρχισε επίσης να παρέχει υπηρεσίες φοιτητικής υποστήριξης και προβολής στους τομείς έρευνας και συνεργασιών.

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Το νεότερο Εκπαιδευτικό Κέντρο μας εγκαινιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2017 στην περιοχή SoHo στο Μανχάταν, περιοχή που αποτελεί παγκόσμιο πόλο στους τομείς της τεχνολογίας, των χρηματοοικονομικών, των μέσων ενημέρωσης, καθώς και της μόδας.

Το Κέντρο στεγάζεται σε έναν πρόσφατα διαμορφωμένο κόμβο τεχνολογίας, πλάι σε τεχνολογικούς πρωτεργάτες όπως το Τμήμα Υπολογιστικού Νέφους της IBM και το Τμήμα Νέων Επιχειρήσεων (startup) της PwC. Ευέλικτος και τεχνολογικά εξοπλισμένος, ο χώρος δημιουργεί ένα δυναμικό και ιδανικό περιβάλλον για μάθηση.

Στόχος του Κέντρου είναι η υποστήριξη της έρευνας και της εκπαίδευσης στην τεχνολογία Blockchain/Fintech, την Ιατρική, και τη Λογιστική, καθώς και η παροχή στήριξης σε φοιτητές μας στη Βόρεια Αμερική.