Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φοιτητική Διαμονή

Το Γραφείο Στέγασης βοηθά τους φοιτητές να βρουν κατάλληλες και βολικές λύσεις διαμονής καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.  

UNIC Residences

Οι επίσημες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας επαναπροσδιορίζουν τη φοιτητική εμπειρία. Συμπερλιαμβάνουν τρία ξεχωριστά συγκροτήματα εστιών - τα SIX, U και TRIANGLE – τα οποία συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές φοιτητικές εστίες της Ευρώπης.

Τα UNIC Residences προσφέρουν πληθώρα επιλογών και υπηρεσιών στους ένοικους, όπως 6 εστιατόρια και καφέ, ιδιωτικό πανεπιστημιακό κλαμπ στο 12ο όροφο του SIX,  γυμνατήρια, χώρους ψυχαγωγίας και αναψυχής, και πολλά άλλα.

Οι εστίες βρίσκονται στην πολυσύχναστη περιοχή της Μακεδονίτισσας στη Λευκωσία, και περιβάλλονται από την σφύζουσα από ζωή πανεπιστημιούπολη του UNIC, η οποία εκτός από 20 κτήρια, συμπεριλαμβάνει περισσότερα απο 40 εστιατόρια, καφέ και μπαρ, όλα σε πολύ κοντινή απόσταση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των UNIC Residences και κρατήστε το δωμάτιό σας.
 

'Αλλα Καταλύματα

Εκτός από τις εστίες UNIC Residences, υπάρχει πληθώρα άλλων επιλογών διαμονής, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ενοικίασης οικονομικών διαμερισμάτων ή σπιτιών πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη.

Το Γραφείο Στέγασης παρέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες σε ό,τι αφορά ενοικιαστήρια έγγραφα, ενοικίαση επίπλων, κ.λπ. Μπορεί, επίσης, να βοηθήσει στην προσωρινή στέγαση φοιτητών σε ειδικές τιμές, ενώ προσφέρει και άλλες υπηρεσίες, όπως διευθέτηση επαφών ανάμεσα σε φοιτητές που θέλουν να μοιραστούν κάποιο κατάλυμα, παραλαβή και μεταφορά από το αεροδρόμιο, κ.ά. 

Επιλογές για Φοιτητές Erasmus

Το Πανεπιστήμιο παρέχει διάφορες επιλογές στους εισερχόμενους φοιτητές του προγράμματος Erasmus

...