Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φοιτητική Διαμονή

Το Γραφείο Στέγασης βοηθά τους φοιτητές να βρουν κατάλληλες και βολικές λύσεις διαμονής καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.  

UniHalls

Το νεόδμητο συγκρότημα εστιών βρίσκεται δίπλα από την κεντρική πανεπιστημιούπολη και παρέχει ένα σύγχρονο, άνετο και ασφαλές περιβάλλον στους διαμένοντες. Το συγκρότημα διαθέτει αναγνωστήριο, καφετέρια, εστιατόρια και άλλους χώρους αναψυχής, δίνοντας στους φοιτητές την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να αναπτύξουν φιλίες, εξοικονομώντας παράλληλα έξοδα μετακίνησης.

'Αλλα Καταλύματα

Εκτός από τις εστίες UniHalls, υπάρχει πληθώρα άλλων επιλογών διαμονής, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ενοικίασης οικονομικών διαμερισμάτων ή σπιτιών πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη.

Το Γραφείο Στέγασης παρέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες σε ό,τι αφορά ενοικιαστήρια έγγραφα, ενοικίαση επίπλων, κ.λπ. Μπορεί, επίσης, να βοηθήσει στην προσωρινή στέγαση φοιτητών σε ειδικές τιμές, ενώ προσφέρει και άλλες υπηρεσίες, όπως διευθέτηση επαφών ανάμεσα σε φοιτητές που θέλουν να μοιραστούν κάποιο κατάλυμα, παραλαβή και μεταφορά από το αεροδρόμιο, κ.ά. 

 

Παρακαλώ κάντε κλικ  ΕΔΩ για να κατεβάσετε το Μνημόνιο Συνεννόησης Στέγασης

Οικιστικές Μονάδες Συνδεδεμένες με το Πανεπιστήμιο

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς του να παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών στους σπουδαστές του, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με ιδιωτι...

Επιλογές για Φοιτητές Erasmus

Το Πανεπιστήμιο παρέχει διάφορες επιλογές στους εισερχόμενους φοιτητές του προγράμματος Erasmus

...