Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων

Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών και Κοινωνικών Επιστημών

Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων

Το Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει σχεδιαστές και εικαστικούς, να τους εξοπλίσει με γνώση, κριτική ικανότητα και δημιουργική σκέψη, και παράλληλα να διαμορφώσει ελεύθερα σκεπτόμενους και υπεύθυνους πολίτες. Καλλιεργώντας τη διαρκή ενασχόληση με την έρευνα και τον πειραματισμό, οι απόφοιτοί μας βαδίζουν με σιγουριά και επιτυχία σε έναν κόσμο που διαρκώς εξελίσσεται. 

Τα προγράμματα που προσφέρει το Τμήμα παρέχουν ευρεία και καινοτόμο μόρφωση, που βασίζεται στην πρακτική, τεχνολογική και θεωρητική μάθηση, τόσο σε προπτυχιακό όσο και μεταπτυχιακό επίπεδο. Τα μαθήματα προσφέρουν θεωρητική και εφαρμοσμένη γνώση στην καλλιτεχνική πρακτική, τη σχεδίαση και την παραγωγή έντυπων και ψηφιακών προϊόντων στους τομείς των Καλών Τεχνών, της Γραφιστικής και των Πολυμέσων. 

Μέσα από τη διεπιστημονική προσέγγιση του Τμήματος προάγεται η κριτική, θεωρητική και δημιουργική διερεύνηση γνωστικών πεδίων, όπως η τυπογραφική σχεδίαση για οθόνη, η συμβατική και ηλεκτρονική έκδοση, η γραφική οπτική επικοινωνία, η σχεδίαση συστημάτων αλληλεπίδρασης και διεπαφής, η εικονική πραγματικότητα, η ανάπτυξη ηλεκτρονικών παιχνιδιών, η δημιουργία κινουμένων σχεδίων και οπτικών εφέ, η φωτογραφία και η ζωγραφική, η γλυπτική και η χαρακτική, καθώς και άλλα συναφή πεδία. Τα προγράμματα του Τμήματος επικεντρώνονται στους φοιτητές που ενθαρρύνονται από τους διδάσκοντες να αξιοποιήσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους. 

Πληροφορίες

Loading ...

(Αποστέλλοντας τη φόρμα, αποδέχομαι ότι το Π. Λευκωσίας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω email ή τηλεφώνου )

Προγράμματα Σπουδών

Ιστολόγιο Σχολής

27 Παρασκευή 2017

"UNIC gave me the opportunity to study Applied Multimedia, a field of study that I really love. The most meaningful part of my experience at the University is that during these last four years I discovered myself and my own work style."

I AM UNIC
16 Δευτέρα 2017

"I will never forget the feeling of going out to shoot an event on my own; being trusted to represent the University. Throughout my degree, I discovered that I really enjoy collaborating, and since the production of videos has traditionally been a matter of group work, I would like to continue working on creative projects through video. If I met myself 4 years ago, I would encourage me to trust the people I would meet here at UNIC and let the...

I AM UNIC