Μήνυμα Καλωσορίσματος

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Τμήματος Διοίκησης και Διοίκησης Πληροφοριακών Συστημάτων. Εδώ θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών του τμήματος, και να διαπιστώσετε ότι αντανακλούν τη δυναμική της καινοτομίας στον κλάδο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας, μέσα από την παροχή άριστης εκπαίδευσης, επίκαιρης έρευνας και άρτιων υπηρεσιών προς τη φοιτητική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική κοινότητα.

Τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματά μας, η διδασκαλία, η έρευνα και η παροχή υπηρεσιών, στοχεύουν στην ανάπτυξη και την ενίσχυση των ικανοτήτων των φοιτητών να εντοπίζουν, να συγκεντρώνουν, και να συντονίζουν τις δεξιότητες και τους πόρους που απαιτούνται για να γίνουν αποτελεσματικοί ηγέτες, διευθυντές, και επαγγελματίες της πληροφορικής.

Η ερευνητική μας αριστεία είναι πλήρως ενσωματωμένη στις επιχειρηματικές λύσεις που παρέχουμε στον επαγγελματικό κόσμο, αλλά κυρίως στα ακαδημαϊκά μας προγράμματα, που καταδεικνύουν το κύρος και την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού μας.

Είστε ευπρόσδεκτοι να περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και να “γνωρίσετε” τα μέλη του ΔΕΠ μας, που με ευχαρίστηση θα σας βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και σας εύχομαι καλή τύχη.

Δρ Δέσπω Κτωρίδου

Επίκουρη Καθηγήτρια

Διευθύντρια Τμήματος Διοίκησης και Διοίκησης Πληροφοριακών Συστημάτων